DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

ŽAD DPS Bar izabrao potpredsjednice Izvršnog odbora

ZAD Bar 22 04 2016U četvrtak, 21. aprila 2016. godine Ženska alijanska Demokratske partije socijalista Bar je održala sjednicu na kojoj je proširen postojeći sastav Izvršnog odbora i izabrane dvije potpredsjednice. Prlikom odabira članica Izvršnog odbora vodilo se računa o ravnopravnoj zastupljenosti svih Mjesnih odbora. Takođe su izabrane po dvije predstavnice ove partijske organizacije na nivou svakog Mjesnog odbora.

Na sjednici su iznijeti razni prijedlozi u vidu organizacija određenih akcija za naredni period. Tom prilikom su prisutne članice dale konstrukivan doprinos dijalogu na način što su predlagale niz rješenja koja će doprinijeti da ova organizacija bude usredsređena na realizaciju konkretnih rješenja.

Kao jedna od akcija koja će biti organizovana na inicijativu ove partijske organizacije, dogovoreno je da u narednom periodu bude rekonstruisano igralište u Makedonskom naselju kako bi ovaj kvart dobio funkcionalno igralište.          

Predsjednica ŽAD DPS Bar Anastazija Miranović je najavila skoro održavanje sjednice Izvršnog odbora na kojoj će biti usvojen Plan rada za predstojeći period koji će biti kvalitetna osnova u cilju ostvarivanja očekivanih rezultata.

Na ovaj način Ženska alijansa DPS Bar želi da osnaži ulogu žena u društvu tako što će kroz ovakve organizacije i slične aktivosti njihova uloga u donošenju odluka biti od suštinske važnosti jer su žene bez sumnje bitan element svakog društva.