DPS

  • Facebook Group: 178671462179370
  • Twitter: dps_cg
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Branka Nikezić na čelu Ženske alijanse u Baru

Nikezic BrankaBranka Nikezić jednoglasno je izabrana za predsjednicu Ženske alijanse Demokratske partije socijalista DPS u Baru, na Izbornoj konferenciji održanoj 17. aprila 2014.godine. Konferenciji je prisustvovalo 76 delegatkinja.

 

U obrazloženju Kandidacione komisije ukazano je da je Nikezić na poslovnom planu spremna da razumije i odgonetne, kako nepravdu, tako i da osmjehom ugosti pravdu, da miri i u nevolji pomaže.

Danas Izborna konferencija Ženske alijanse u Baru

OO DPS barBarski Opštinski odbor Demokratske parije socijalista danas će održati Izbornu konferenciju Ženske alijanse. Osnivačkoj konferenciji će prisustvovati 186 delegatkinja iz svih mjesnih organizacija OO DPS Bar.

 

Delegatkinje koje će pristustvovati Izbornoj konferenciji su žene koje su prepoznate kao aktivni učesnici i kreatori kako političkog, tako i ekonomskog, društvenog i kulturnog ambijenta u gradu Baru.

 

Na osnivačkoj konferenciji će biti izabran Opštinski i Izvršni odbor, predsjednica i potpredsjednica Ženske alijanse OO DPS Bara.

Mariza Olević izabrana za predsjednicu ŽAD-a u Plavu

ZAD Plav april 2014Opštinski odbor Ženske alijanse Demokratske partije socijalista Plav u petak, 11. 04. 2014. god održao je sjednicu na kojoj je izabrana predsjednica ŽAD-a Plava, četiri potpredsjednice i sekretarka. Sjednici opštinskog odbora prethodila je procedura predlaganja kandidatkinja na mini štabovima, nakon čega je Izvršni odbor usvojio listu predloga na osnovu čega je izvršen izbor na ovoj sjednici.

 

Za sekretarku ŽAD-a Plav izabrana je Enisa Kačamaković, a za potpredsjednice Aleksandra Mikić, Minela Markišić, Zineta Gutić i Linda Mekuli. Za predsjednicu OO DPS ŽAD Plav izabrana je Mariza Olević.

U Bijelom Polju formirana Ženska alijansa

OO DPS bijelo-poljeBjelopoljski Opštinski odbor Demokratske parije socijalista juče je održao Izbornu konferenciju Ženske alijanse, na kojoj je je za predsjednicu tog tijela izabrana dr Majda Dobardžić.

 

Pored predsjednika Opštine Aleksandra Žurića, Osnivačkoj izbornoj konferenciji Ženske alijanse Demokratske partije socijalista Bijelo Polje prisustvovali su politički direktor DPS-a Tarzan Milošević, predsjednica Ženske alijanse Demokratske partije socijalista Crne Gore Daliborka Pejović te članica inicijativnog odbora ŽAD-a Valentina Radulović Šćepanović.

 

Predsjednik OO DPS Abaz Kujović je tim povodom kazao da Demokratska partija socijalista Bijelo Polje na ovaj način stvara uslove za još veću uključenost žena u društveni i politički život Crne Gore i Bijelog Polja.

ŽAD Tuzi i Podgorice organizovali humanitarni koncert

ZAD PG koncert Tuzi 01ŽAD Gradske opštine Tuzi i ŽAD Glavnog grada 09. marta organizovali su humanitarni koncert pod nazivom „ŽAD Tuzi za djecu Tuzi“.

 

Koncert je imao za cilj prikupljanje sredstava za djecu sa posebnim potrebama u Gradskoj opštini Tuzi, a prikupljena su od prodaje ulaznica i skromnih donacija privrednika sa područja Tuzi.

 

Humanitarnom koncertu odazvali su se građani, kao i mnogi crnogorski estradni umjetnici, i na taj način pokazali spremnost da daju lični doprinos ovakvim akcijama.

Strana 1 od 8

GTranslator