DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

ŽAD DPS Herceg Novi obilježio Svjetski dan zdravlja

ZAD HN Svjetski dan zdravlja 07 04 2017 01Ženska alijansa Demokratske partije socijalista Herceg Novi organizovala je u petak, 7. aprila akciju dobrovoljnog davanja krvi u bolnici Meljine povodom Svjetskog dana zdravlja.


Tom prilikom okupio se veliki broj žena i muškaraca koji su podržali akciju, na način što su se uključili i dobrovoljno donirali krv.

Održana izborna konferencija Ženske alijanse DPS-a Budva

Izborna konferencija ZAD Budva 03 2017Na izbornoj konferenciji Ženske alijanse DPS-a Budva, održanoj 30. marta u Budvi izabran je novi Izvršni i Opštinski odbor te organizacije. Za predsjednicu ŽAD-a Budva, jednoglasno je izabrana Branka Medin, dok su za potpredsjednice izabrane Suzana Pribilović, aktuelna ministarka javne uprave u Vladi Crne Gore i Katarina Kažanegra.

Ženska alijansa DPS Herceg Novi učestvovala na manifestaciji "Torta za osmjeh" za djecu Dječjeg doma u Bijeloj

ZAD DPS HN Torta za osmjehVeć petu godinu zaredom Ženska alijansa DPS Herceg Novi učestvuje u humanoj akciji "Torta za osmjeh" koju organizuje Dječji dom "Mladost" u Bijeloj.

Ženska alijansa je učešćem u ovoj akciji još jednom poklonila osmjeh štićenicima doma, što je i cilj ove manifestacije. 

Godišnja konferencija Foruma žena održana u Budimpešti

ZAD Budimpesta 2016Godišnja konferencija Foruma žena održana je u Budimpešti 25. i 26. novembra. Tema ovog međunarodnog skupa bila je ''Nasilje nad ženama", a organizovale su ga Ženska grupa Partije evropskih socijalista, Centralno-istočna mreža za rodnu ravnopravnost i Fondacija za evropske progresivne studije.

ŽAD Mojkovac organizovale okrugli sto na temu nasilja nad ženama

ZAD Mojkovac 11 2016Članice OO ŽAD-a Mojkovac organizovale su povodom 25. novembra Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama okrugli sto: ,,Nasilje nad ženama je prisutno - ne okreći glavu".

Prepoznajući činjenicu da veliki broj žena trpi nasilje, članice ŽAD Mojkovac željele su da daju doprinos aktuelizaciji ovog problema.

Strana 1 od 16