DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Ženska alijansa DPS Bar podržala žensko preduzetništvo

Radionica  preduzetnistvu ZADa u Baru 09 2016Edukativna radionica „Žene u biznisu“ u organizaciji Ženske alijanse Demokratske partije Crne Gore održana je u nedelju, 25. septembra u svečanoj sali dvorca Kralja Nikole. Na radionici su govorili Anastazija Miranović, predsjednica ŽAD Bar, preduzetnice iz Bara Mirjana Babić i Vernesa Hasanagić i drugi.


Na radionici se predstavljena uputstva u vezi sa podrškom koju žene mogu ostvariti ukoliko se odluče za pokretanjem svog biznisa. Obuka u vidu treninga i radionice, savjeti iz oblasti, finansija, marketinga, konsaltinga, ali i odobravanje kredita pod povoljnim uslovima, postupci su kojima se ženama olakšava početak biznisa.

Ženska alijansa DPS Bar organizuje radionicu na temu "Žene u biznisu"

ZAD - logoŽenska alijansa Demokratske parije socijalista Bar organizovaće  radionicu na temu "Žene u biznisu", sa sloganom "Uči, poveži se, zaradi" u nedjelju, 25. septembra sa početkom 19 časova u sali dvorca Kralja Nikole. Učesnici skupa biće Anastazija Miranović, predsjednica ŽAD Bar, te preduzetnice Mirjana Babić, Kimeta Bajrović i Vernesa Hasanagić.

Održana radionica u organizaciji ŽAD-a Bar

ZAD Bar predavanje 09 2016U subotu 17. septembra, u svečanoj sali dvorca Kralja Nikole održana je edukativna radionica u organizaciji Ženske alijanse DPS Bar. Na teme „Skrining raka grlića materice“ i „Endoskopske procedure i anestezije“ govorile su prim.dr.med Vesna Đokvučić, članica Opštinskog odbora DPS Bar kao i dr Svetlana Vučetić anesteziolog, članica Opštinskog odbora DPS Bar. U ime ŽAD-a Bar prisutne je pozdravila Anastazija Miranović, predsjednica Ženske alijanse Bar.

Ženska alijansa DPS Kotor uključila se u akciju prikupljanja pomoći za područja pogođena zemljotresom u Italiji

ZAD - logoŽenska alijansa Demokratske partije socijalista uključila se u akciju prikupljanja pomoći za ublažavanje posljedica razornog zemljotresa koji je nedavno zadesio nekoliko gradova u Italiji.

Crnogorsko primorje dobro pamti posledice zemljotresa koji se dogodio 1979. godine. Vođeni sjećanjem kako su takva vremena teška za jedan narod Ženska alijansa DPS-a pozdravlja i aktivno učestvuje u započetoj aktivnosti prikupljanja novčanih sredstava za pomoć nastradalima u zemljotresu, poručili su iz Ženske alijanse.

ŽAD Kotor o planovima u predizbornoj kampanji

Sastanak ZAD Kotor 07 2016 01Ženska alijansa Demokratske partije socijalista Kotor održala je juče sastanak i druženje članica ŽAD-a Kotor. Uvodnu riječ na sastanku je imala Predsjednica  ŽAD-a Kotor, Mileva Pejaković Vujošević, koja je prisutne upoznala sa do sada realizovanim aktivnostima, kao i o planovima za naredni period.

 

Sastanku su prisustvovale Predsjednica ŽAD-a Crne Gore, Daliborka Pejović, koordinatorka ispred Izvršnog odbora DPS CG, Tamara Vukašinović, kao i članica Glavnog odbora, Anastasija Miranović.

Strana 1 od 14