DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Saopštenje OO DPS Pljevlja: Uzaludna rabota pljevaljske opozicije

El. pošta Štampa PDF
opstinski odbor pljevljaDanašnja pljevaljska opozicija, a nekadašanja višedecenijska lokalna vlast, utrkuje se ovih dana ko će od njih postati bolji kritizer stanja u Pljevljima. Uzaludna rabota, kao i svaka njihova. 
Naravno, u svojim politikantskim i kritizerskim nastupima “zaboravljaju” da su upravo oni, tokom svoje vladavine Pljevljima, doveli naš grad na najniže grane u njegovoj slavnoj istoriji, da nijesu uradili apsolutno ništa za razvoj Pljevalja i bolji život Pljevljaka, da su jedno prenatrpali opštinsku administraciju svojim rođacima, kumovima i prijateljima... Danas, kada je lokalna uprava predvođena DPS-om uspjela da pokrene velike projekte i unaprijedi stanje u Opštini, upravo oni iz  bivše vlasti pokušavaju da krivicu za svoja nedjela prebace na nas. Jasno je, najviše ih boli što svakodnevno otkrivamo kakvim su se sve marifetlucima bavili i sprječavamo ih da sa njima nastave. 
Bez obzira na to koliko partija promijenili i koliko se puta politički presvukli, pamte Pljevljaci odlično i tu njihovu „dosljednost“, kao i „dosljednost“ u ispunjavanju predizbornih obećanja. Džaba preskakanje iz SNP-a u DF, iz DF-a u Demokrate, kako god izukrštali svoj politički put, u Pljevljima ih niko neće upamtiti po nečemu dobrom što su učinili za grad i građane, već isključivo po politikantskom konvertitstvu. 
Razumijemo da je opozicija uveliko ušla u kampanju za lokalne izbore, odatle novi talas njihovih paničnih i besmislenih saopštenja. Građani će sami znati da uporede i ocijene njihov nekadašnji nerad i današnje kritizerstvo, kao što će vrlo dobro umjeti da vrjednuju sve što je sadašnja lokalna vlast učinila tokom ovog mandata. Konkretni rezultati su jedino mjerilo povjerenja Pljevljaka i već sada nema dileme da ćemo nastaviti jednakim tempom da razvijamo grad i u narednom mandatu. 
 
Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Pljevlja