DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Anđušić: Kontinuirano ste podrivali finansijski sistem države

El. pošta Štampa PDF
andjusic1Socijaldemokratsku partiju koja je godinama, sa pozicija vlasti,  kontinuirano podrivala finansijski sistem države, rastjerujući investitore, neodgovorno usvajajući neustavne i finansijski nesprovodive zakone, trošeći budžetska sredstva na svitu savjetnika, reprezentacije i  putovanja, na sve moguće načine pokušavajući da nanese što veću štetu državi, očekivano pokazuje razumijevanje za špekulacije kojima pojedinci nanose štetu državnom budžetu.
Takav odnos ove partije prema državi i njenim finansijama razumljiv je, kada se uzme u obzir beskrupuloznost kojom poslanici ove partije godinu i po dana iz džepova građana izvlače novac za nula radnih sati u Parlamentu. Ta suma se za ovaj poslanički klub mjeri stotinama hiljada eura!
Partija koja paktira sa četničkim vojvodama i ekstremnim nacionalistima, ne bi li se makar malo i sa svojih pola mandata negdje okoristila -  pozapošljavala prijatelje i rodbinu, zasjela na čelo nekog upravnog odbora ili postavljala svoje ljude na nepostojeće funkcije, kako je to nedavno urađeno u Luci Kotor - očekivano ima razumijevanje za svako činjenje kojim se nanosi šteta državi.
Imajući u vidu sve navedeno, ne čudi strmoglavi pad ove stranke na samu marginu političkog života, sa one strane cenzusa.  Smještajući je na ovu nezavidnu poziciju, građani su pokazali svoj odnos prema politici koja se posljednjih nekoliko godina isključivo vodi parolom - što gore državi, to bolje nama.
 
Mihailo Anđušić, poslanik Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore