DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Burić: Aleksu partneri "preveslali", a on ljut na DPS

El. pošta Štampa PDF

downloadČudi nas da Bečićevi Demagozi ne vide da su postali predmet podsmijeha, i to ne samo po društvenim mrežama, gdje svako njihovo saopštenje predstavlja novu inspiraciju, već i u krugovima njihovih partnera, koji sa strane zadovoljno gledaju političku i svaku drugu degradaciju čovjeka koji je zaista u jednom trenutku pomislio da je lider nečega.
Kad god zaškripi između Alekse i partnera, eto nove gomile besmislenih rečenica koje bi, valjda, trebalo da nas potresu i uvjere da su Demagozi ozbiljna prijetnja bilo kome na političkoj sceni Crne Gore. I dok se oni troše na ubjeđivanje javnosti da su „glavni“ u opoziciji, lokalne koalicije im vise o koncu zbog sukoba sa partnerima.
Pošto su ga upravo oni sveli na pravu mjeru, i nakon neuspješnog pokušaja da ih uvjeri kako je nula mandata - fenomenalan rezultat, te da je najbolji, najpametniji, najljepši - bogom dan za lidera - Aleksa umjesto da se ljuti na svoje partnere, on se neopravdano žesti na nas. Kao da smo mi krivi što su ga žednog preko vode preveli, pa sad njegova taština i sujeta ne mogu to da prežive.
Što se nas tiče, Aleksa, dobro je da postojiš, jer osim što nas zabavljaš i zasmijavaš, ti si dobar primjer kako starmalost, izvještačenost, prevara i podvala nikad u Crnoj Gori nijesu prolazili.

Marko Burić, Služba za informisanje Demokratske partije socijalista Crne Gore