DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Saopštenje OO DPS Berane: Gošović i Ćorić došli u Berane da vrše pritisak na OIK

El. pošta Štampa PDF
opstinski odbor beraneKakva je „pobjeda“ i „trijumf“ opozicije u Beranama, najbolje svjedoči današnja panika u redovima Demokrata i SNP-a, zbog koje su u pomoć u Berane pozvali svoje perjanice Nevena Gošovića (Demokrate) i Milisava Ćorića, člana Državne izborne komisije iz redova SNP-a. 
S obzirom na to da večeras u 20 sati Opštinska izborna komisija u Beranama treba da donese odluku o prigovorima koje je uložila Demokratska partija socijalista, „junaci“ iz SNP-a i Demokrata su pozvali Gošovića i Ćorića, koji se trenutno nalaze u zgradi Opštine Berane, kako bi vršili pritisak na članove OIK da odbace prigovore DPS-a. Ova dvojica partijskih vedeta SNP-a i Demokrata pozivaju članove biračkih odbora sa izbornih mjesta na koja je DPS uložila prigovore da dođu u zgradu Opštine, ne bi li zajedno pokušali da krivotvore dokumentaciju sa izbornih mjesta i time utiču na odluku OIK. Upravo zbog ovakvih stvari im je bio potreban i pokušaj krađe glasačkih listića sa jednog izbornog mjesta, na koji smo ranije upozorili. 
Ovakav način kršenja zakona i svih demokratskih principa najbolje govori u prilog činjenici da između SNP-a i Demokrata nikad nije došlo do suštinskog razlaza.
 
Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane