DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Saopštenje OO DPS Berane: Zakrpite ulice, to vam je dužnost!

El. pošta Štampa PDF
opstinski odbor beraneUži centar Berana u zimskom periodu izgleda kao iz horor filmova - rupe veličine  kratera  u većini ulica onemogućavaju prolazak pješacima. Ovim dionicama djeca idu u škole, a najveći problem je veličina rupa, koje je nemoguće zaobići. U našem gradu, građani svakodnevno praktikuju vještinu preživljavanja u ovim okolnostima -  kako baru „preplivati“ a ne skvasiti obuću. Posebno je jezivo u večernjim satima kada se djeca vraćaju iz škole, kada je pravo umijeće zaobići ove ulične kretere i ne povrijediti se.
Roditelji su više puta apelovali na nadležne iz opštine Berane, tražili da saniraju rupe i omoguće normalnu frekventnost stanovništva. Nažalost, snijeg je samo pogoršao već loše stanje ulica koje čine ruglo samog  centra Berana.
Lokalna uprava koju predvodi koalicioni dvojac DF- SNP  jaka je na riječima, ali djela izostaju. U predizbornom periodu svašta su obećavali i, naravno, ništa nijesu ispunili. Mi, „obični“ građani Berana,  tražimo od njih najosnovnije - da nam  osposobe ulice za normalno funkcionisanje jer to, priznaćete, ne košta mnogo.  Apelujemo na dvojac da u najhitnijem periodu izdvoji novac, da ga  ne troše na političku promociju, već preusmjere za rekonstrukciju ulica dok se neko dijete nije povrijedilo. Očekujemo sanaciju pomenutih ulica u što kraćem roku, kao makar jedan dokaz da brinete o bezbjednosti svojih glasača, ako ne svih građana Berana, što bi trebalo da vam je dužnost.
 
Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane
 
Berane ulice 1  Berane ulice 2