DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Saopštenje OO DPS Kotor: Ko o čemu Demagozi o poštenju

El. pošta Štampa PDF
opstinski odbor kotorNakon niza apsurda i loših pokušaja obmane građana Kotora, izgleda da vam je i matematika slabija strana. Zabrojali ste se i svjesno negirate činjenice. Prva i osnovna je da DPS bilježi konstantan porast povjerenja građana, što se za vas ne može reći.  Ako ćemo o brojkama 2012. smo u Kotoru imali 3845, a 2016. 4014 glasova, odnosno mandat više - sa 11 napredovali smo na 12 mandata.  
 
Osim što vam povjerenje kod birača pada, još brže padate vi u očima Kotorana, Neće vam osobe sa invaliditetom zaboraviti da ste na njihov međunarodni dan uništili rampu koja im je neophodna, ni građani da ste toliko neuki da ni semafor u Kotoru ne umijete da postavite. Ne možete sakriti da ono čime se bahato hvalite su zapravo dva  projekta koje smo mi osmislili, projektovali, obezbijedili sredstva, izabrali izvođače i uveli ih u posao. Malo vam je izgleda obmana, pa bez srama na svojim skupovima govorite da završavate zgradu za lica u stanju socijalne potrebe?! Vaših rezultata - nigdje, sem neukusnog hvalisanja tuđim djelima.
 
Ništa dobro za ovaj grad niste učinili. Nepotističkom mrežom vas i vaših koalicionih partnera zaposjeli ste sva dobro plaćena mjesta u Opštini. I sada svi namireni i zadovojni, a grad propada. Podsjećamo da ste podmetnuli Vladimira Jokića, stranog državljanina za predsjednika Opštine, a kakvi su njegovi učinci svjedoči i to što Kotorani često navode da po šteti koju nanosi gradu on prednjači u odnosu na palminog surlaša.
 
U ostalom mi smo spremni da provjeriomo vase tvrdnje, skratimo mandate, izadjemo na politicku crtu i utvrdomo ko je koliko pao.
 
Informativna služba OO DPS Kotor