DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Saopštenje DPS: Manipulacijom se poraz ne može pretvoriti u pobjedu

El. pošta Štampa PDF
logo newS obzirom na to da izbjegavate odgovor na pitanje koje vam je postavio zamjenik predsjednika DPS Duško Marković, kako ste vi to pobijedili DPS u tri primorske opštine, moraćemo tu vašu izmišljotinu da demaskiramo.  Dakle, ne da nijeste pobijedili DPS, nego ste od naše stranke u svakoj od njih žestoko poraženi. Da pođemo od Budve, gdje smo osvojili 1620 glasova više od vas, odnosno pobijedili smo na 22 izborna mjesta a vi na 2. U Kotoru, gradu gdje ste podmetnuli stranog državljanina za gradonačelnika, imali smo 2203 više glasova od vas, na 19 glasačkih mjesta smo pobijedili, a vi na 0 ( slovima: nula). U Herceg Novom smo imali 1167 glasova više od vas, pobijedili smo vas na 41 biračkom mjestu. 
To što ste za potrebe svojih manipulacija u javnosti prisvojili rezultate i ostalih partija, sa kojima ste jedva skrpili i jedva održavate koalicije u ove tri opštine, moraćete da razjašnjavate sa njima, jer su brojke neumoljivi svjedoci vašeg političkog poraza.
Ovo su činjenice, a sve ostalo vaše izmišljotine kojima još jednom želite da obmanete javnost.  Nastavite li ovakvom demagogijom i ubeđivanjem da ste pobijedili tamo gdje ste izgubili  da vrijeđate zdrav razum građana Crne Gore, i cenzus će vam želja biti.
 
Demokratska partija socijalista Crne Gore