DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Pešić: Bečić iskopirao Vučića

El. pošta Štampa PDF
Nikola PesicSvojim novim video uratkom Aleksa Bečić je dokazao da ne samo što je falsifikator svoje biografije, već je i plagijator spotova aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića.  Iskopirao je ideju, scenario i scenografiju, a sve sa ciljem da nam objasni da je onaj stari Aleksa, koji je 2006. rekao svojoj drzavi -"NE", onaj koji demonstrirao i od bijesa rušio jer je Crna Gora priznala Kosovo, onaj koji se slikao pored trobojke i sa njom barjačio, onaj koji je beranskog četnika grlio kao rođenog brata, zapravo  - nepostojeći. 
Odavno smo konstatovali da u redovima marketinških stručnjaka Demagoga ima naših simpatizera, ali sada opravdano sumnjamo da se i neki naš funkcioner tamo infiltrirao. Samo tako možemo da razumijemo ovaj kontinuitet promašaja koji prate Aleksinu kampanju: od bizarnog spota "hipnotisani vođa", preko sramnog glumatanja po Cetinju, do ovog najnovijeg inferiornog kopiranja političko- propagandnih spotova iz Srbije. 
Ipak, da ne pomisli neko da smo zluradi, i da nemamo razumijevanja za tuđe muke, priznajemo da se raznježimo svaki put kad pogledamo sliku bebe Alekse i pomislimo kako je kampanja nekome majka, a nekome - maćeha.
 
Nikola Pešić, predsjednik Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore