DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Saopštenje OO DPS Mojkovac: Ašanin nema ni partije, ni druga ni prijatelja

El. pošta Štampa PDF
Za nas Mojkovac 1Mojkovčani, ugledni domaćini, imali su juče priliku da pročitaju esej samozvanog magistra  Ivana Ašanina. Čovjeka koji u našem Mojkovcu, slobodno možemo reći, važi za prolaznika- bez partije, druga i prijatelja.
S obzirom da dotičnog ni najbliži ne razumiju, ne čudi  što je za većinu Mojkovčana ostala nepoznanica šta je autor ovog maturskog eseja zapravo htio reći?! Kada je govorio o Podgorici, da li je možda  mislio na to što je najprije za sebe obezbijedio lokaciju u Rogamima?
Kada je aludirao na kupovinu diploma van crnogorskih granica, da li je na umu imao način na koji je svoju stekao? Da li je spomenuvši tužilaštvo mislio na dokumentaciju o prodaji državnog zemljišta bez saglasnosti Skupštine Opštine i svoju nečasnu ulogu u ovoj nelegalnoj radnji?
Skrećemo pažnju lažnom magistru da njegov pokušaj da plasiranjem kleveta i uvreda, nanese štetu Demokratskoj partiji socijalista, predstavlja samo lošu kopiju već dovoljno lošeg originala. To što idolopoklonički ponavlja floskule Lažnog cara Alekse Malog, čini ga još manjim od njegovog novog uzora.
Gospodine, lažni magistre, samo nam vi nemojte govoriti kako i šta treba raditi, jer još pamte Mojkovčani kako ste u zanosu svoje kratkotrajne funkcije u Direkciji za saobraćaj, demonstrirali svu svoju odgovornost, kompetenciju i stručnost?! 
Možete izmišljati, klevetati, histerično optuživati, ali vama, vašoj družini iz partije od pola mandata, četničkim vojvodama, hipnotisanim i nadasve zaigranim pripravnicima, obećavamo da ćemo 26. novembra biti stožer jedinstva, pobjedničkog duha i energije te da ćemo u naredne 4 godine činiti Mojkovac još boljim, kvalitetnijim i ljepšim mjestom za život svih Mojkovčanki i Mojkovčana.
 
OO DPS MOJKOVAC