DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Saopštenje OO DPS Bar: U toku radovi na asfaltiranju ulice Stara pruga u naselju Bjeliši

El. pošta Štampa PDF
Novi logo opstinski odbor barU opštini Bar, u toku je realizacija velikih infrastrukturnih projekata koji se izvode fazno na čitavoj teritoriji opštine. 
Ovih dana se počelo  i sa pripremnim radovima na asfaltiranju ulice Stara pruga u naselju Bjeliši. Pripremni radovi i tamponiranje će biti završeni u narednih nedjelju dana, nakon čega slijedi asflatriranje ulice u dužini od 800m i punoj širini u dva sloja. Osnovni sloj asfalta će biti debljine 6 cm, drugi- završni 4cm. Cijena ove investicije je 103.000 eura a izvođač radova je „Jedinstvo“ Sevojno.
Na ovoj trasi puta  ranije su postavljene vodovodne cijevi, završena je izgradnja kanalizacionog kolektora  a rekonstruisano je i oko 300m vodovodne mreže. Ukupna cijena radova na kanalizacionoj mreži  je preko 380.000 eura. Izvođač radova je takodje „Jedinstvo“ iz Sevojna.
Napominjeno da je u poteklom periodu u Mjesnu zajednicu Bar IV  uloženo preko 60.000 eura za sanaciju i adaptaciju putnih pravaca. Završetkom radova u ulici Stara pruga, koji će biti realizovani u naredne dvije nedjelje Mjesna zajednica Bar IV će dobiti jednu novu i modernu saobraćajnicu koja je bila imperativ stanovnicima ovog dijela grada.
U narednom mjesecu počeće se sa izvođenjem radovima na sanaciji i adaptaciji putnih pravaca, koji su određeni kao prioriteti mjesne zajednice, za šta je Budžetom Opštine Bar opredijeljeno 100.000 eura za tekuću 2017. godinu.
Sve planirane aktivnosti u Mjesnoj zajednici Bar IV finansiraće se po prioritetima, a planirano je da se sukcesivno ulaže po 100.000 eura godišnje do 2019. godine.
 
Služba za informisanje OO DPS Bar
 
BAR