DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Brnović: Demagozi na istinu reaguju bukom i histerijom

El. pošta Štampa PDF
23192908 10213976769564521 1659453370 nKada izvjesni Dženan Kolić, potpisan kao potpredsjednik Demagoga, dovede u vezu Šešelja i DPS onda moramo da se priupitamo da li se radi o drskosti, bezobrazluku ili teškoj zabludi. Da vas podsjetimo, možda nijeste znali kada ste pristupali Bečićevoj družini: Šešelj je na saveznom nivou bio u koaliciji sa SNP-om, partijom koje se vaš šef sad stidi, iako mu je nekada bila baš zbog ideologije privlačna. Isti taj Šešelj bio je protjeran iz Crne Gore u vrijeme Vlade Mila Đukanovića. 
Ne čudi nas da Bečićevi Demagozi imaju problem sa istinom, i svaki put kada ih sa njom suočimo oni reaguju identično: histerijom i bukom.  Dakle, šta nije tačno od onoga što je juče rečeno u Bajicama? 
Da je vaš partijski šef Aleksa Bečić provocirao i pokušavao da dijeli građane po Crnoj Gori, tvrdeći da je trobojka crnogorska zastava - nije nikakva tajna. U prilog tome, prilažemo fotografiju iz koje se vidi da vaš Aleksa do nedavno nije priznavao crnogorsku zastavu već mu je draža bila ova plavo-bijelo-crvena. Kada je postalo politički isplativo, onu njegovu trobojku ofarbao je u crveno i počeo njome da barjači. Becic
Da li vas je pogodilo možda ono što ste juče čuli da vam je visoki funkcioner stranke bio zadužen za bezbjednosnu procjenu pripadnika ozloglašenog Sedmog bataljona? To tvrde i oni koje je on regrutovao. Razumijemo da se i vi i on toga stidite,  jer to je normalna ljudska reakcija, svako bi se stidio da je u tome učestvovao, ali to nije razlog za vašu histeriju. 
Velika je razlika između vas i nas. Iza vas stoje nedjela kojih vas je sramota i koja bukom prikrivate, a iza nas su postignuća i temeljne vrijednosti države Crne Gore za koje  smo se borili i izborili, uprkos konstantnoj političkoj opstrukciji vas i vaših političkih očeva, kojih se sada stidite i odričete. 
 
Radovan Brnović, član Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Prijestonice Cetinje i kandidat za odbornika na listi „Cetinje pobjeđuje! – DPS Milo Đukanović“