DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Martinović: Abazoviću još samo crvena kravata fali

El. pošta Štampa PDF
11okmartinKada je Dritan Abazović shvatio da kod građana Crne Gore ne može da prođe pokušaj političke prevare URE i SDP-a, upravo one o kojoj je sinoć u Bajicama Milo Đukanović govorio, prešao je na kopiranje kampanje njegovog novog političkog idola Alekse Bečića. 
Saopštenja ove partije od pola mandata,  prekopirana su saopštenja Demagoga, sa svim prijetnjama, vulgarnostima i zamjenama teza koji karakterišu tekstove iz produkcije družine Alekse Žunjića. Još samo fali da vežu crvene kravate i saopšte kako je trobojka crnogorska državna zastava, što očekujemo da će se uskoro desiti. 
I oni bi, kao i njihovi politički idoli sami hapsili, tužili i sudili i na robiju slali isključivo svoje političke neistomišljenike, kojih u Crnoj Gori ima oko 160.000 hiljada. 
Za razliku od Abazovića i njegovog novog idola Bečića, koji o Crnoj Gori samo crno sanjaju, DPS svoju viziju i državotvorne snove uspješno pretvara u realnost, tako da sve ono što smo za 20 godina postigli, vi zaista možete samo da sanjate.
 
Jovan Martinović, predsjednik Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Prijestonice Cetinje