DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

REAGOVANJE OO DPS-a KOLAŠIN

El. pošta Štampa PDF
Novi logo OO DPS KolasinPovodom gostovanja funkcionera lokalne koalicije Gorana Rakočevića u jutarnjem programu Javnog servisa 26.10.2017.godine kada je iznio netačne tvrdnje o realizaciji projekata putne infra strukture u našoj Opštini radi preciznog informisanja javnosti saopštavamo slijedeće činjenice.
Netačne su i neistinite tvrdnje Gorana Rakočevića, što je inače manir SDP , da je asfaltiranje u Smajilagića Polju i Lugovima lokalna uprava realizovala u saradnji sa Direkcijom javnih radova Crne Gore. 
Tačno je  da je ovaj posao pomoć Vlade Crne Gore a koji je u cjelosti realizovala Direkcija javnih radova Crne Gore. 
Nije ništa novo da lokalna koalicija ispod šinjela SDP satkanog od 260 glasova, kada je to u njenom interesu „okiti se tuđim perjem“ i na taj način pokušava da manipuliše građanima Kolašina prikrivajući svoj nerad i nesposobnost.
No , nas kao društveno odgovorne građane i partiju veona raduje što je aktuelna vlast poslije 3 (tri) godine uspjela da zamijeni 3(tri) osušena stabla u centru grada novim.
Mnogi gledaoci RTCG su pomislili da se radi o prilogu iz Udruženja gorana ili Sekcije biologije iz sedmog razreda Osnovne škole , a podsjećamo da su učenici naših škola samo na šljivovici svojevremeno zasadili više od 500,000 sadnica .Ta 3 (tri) osušena stabla bila su simbol njihove, po Kolašin i Kolašince, pogubne i nepoštene trogodišnje vladavine.
Varaju se Kolašinski vlastodržci , željni fotelja, a punih novčanika , da će opet prevariti tradicionalno pametne Kolašince, kojima je SDP sa svojim satelitima na lokalnom nivou „poharao“ 3 (tri) godine života i vremena kao najvećeg  i nenadoknadivog  resursa . 
 
Opštinski odbor DPS-a Kolašin