DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Saopštenje Opštinskog odbora DPS Kotor: Poslije kume, Jokić udomio i sina direktora svoje partije

El. pošta Štampa PDF
opstinski odbor kotorVladimir Jokić, predsjednik Opštine Kotor nastavlja sa praksom partijskih zapošljavanja. Nakon što je svojoj kumi Mariji Bernard našao uhljebljenje u Centru za kulturu, sad je zaposlio i sina direktora svoje partije i to ni manje ni više, nego na mjesto glavnog administratora Opštine Kotor?! Ne vidimo čime je Podgoričanin Veljko Vujović zaslužio da obavlja ovu funkciju sem što je sin uticajnog oca, zato ovom prilikom pitamo Jokića:
- Da li je ovaj Podgoričanin zaista tako sposoban i kvalifikovan pa ste ga prvo postavili na mjesto šefa kancelarije za borbu protiv korupcije u Budvi a zatim ga odatle doveli za glavnog administratora u Kotor ili mu je glavna prednost što je sin starog SNP-ovca a sadašnjeg direktora Bečićevih Demokrata? 
-  Ako ste morali po partijskom zadatku da ga negdje udomite, što nije ostao na funkciji u Budvi? Da li zato što je ova nova u Kotoru bolje plaćena ili iz nekog drugog razloga? 
Partija za udomljavanje rođaka i kumova, ovim činom je još jednom pokazala da jedno priča a drugo radi, tvrdi da se bori protiv partijskog zapošljavanja a svakim danom uhljebi po nekog svog, zato ih građani sa pravom zovu - "Bečićevi demagozi". 
 
Opštinski odbor DPS Kotor