DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

OO DPS Budva: Budvanska ucjenjivačka koalicija

El. pošta Štampa PDF
opstinski odbor budvaNastup Dragana Krapovića na Javnom servisu pokazao je ono što je svima očigledno, da budvanska koalicija ne funkcioniše i da njegov ostanak na mjestu predsjednika opštine, ne zavisi od koalicionog već isključivo od ucjenjivačkog kapaciteta njegovih partnera.
Mnoge je činjenice Krapović sinoć prećutao, a neke namjerno falsifikovao. Tvrdnjama da je u lokalnoj upravi manje zaposlenih nego prošle godine, Krapović vrijeđa inteligenciju svima onima koji žive u Budvi i koji znaju da je od njegovog preuzimanja funkcije broj zaposlenih u lokalnoj upravi i javnim preduzećima porastao za preko 200! Nije Krapović kazao ni to da se u lokalnoj upravi stvaraju uslovi za partijsko zapošljavanje, da se pravi sistematizacija radnih mjesta po modelu koji odgovara Demokratama. Tako će npr. u budućnosti za pojedina radna mjesta za koja je bio potreban VII stepen stručne spreme biti dovoljna samo srednja stručna sprema.
Nije Krapović kazao ni da je opština Budva donijela pravila o pokretanju i vodjenju disciplinskog postupka na osnovu kojih će se sprovoditi politički progon neistomišljenika, a prije svega članova DPS-a.
Nije istakao ni da je direktora Gradskog vodovoda  primorao da podnese ostavku jer nije izvršio zadatak da otpusti bez obrazloženja sve one koji su clanovi ili simpatizeri DPS-a.
Nije se Krapović pohvalio ni činjenicom da je grad ovog ljeta bio prljaviji nego ikad. Nije rekao da njegova ekipa nije imala ni znanja ni sposobnosti da organizuje funkcionisanje grada u trenucima dok je sezona obarala rekorde, i da su turisti iz Budve odlazili nezadovoljni sa velikom izvjesnošću da ovdje više nikad neće doći. Zato je licemjerno da Krapović, bez srama, sebi pripisuje veliki priliv u gradskoj kasi, zanemarujući činjenicu da to nema veze s njim i njegovim radom, već sa brojem gostiju koji je oborio rekorde.
Nastupom na Javnom servisu Krapović je samo dokazao ono što vide svi građani Crne Gore, da ovu partiju čini grupa demagoga i  populista, nesposobnih da preuzmu odgovornost za funkcionisanje grada. Iz ove perspektive, uzimajući u obzir učinke predsjednika opštine Budva, zaista komično izgleda Krapovićev izliv taštine kada se na Global citizen forumu na Svetom Stefanu jedini od svih prisutnih iz cijelog svijeta pohvalio da sebe smatra izuzetno uspješnom osobom?! Zaista ne znamo čime mjeri svoj uspjeh. Ako se to odnosi na posao koji obavlja, onda moramo da mu saopštimo da je u velikoj zabludi.  
 
OO DPS Budva