DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Živković: Opskurni avanturisti željni vlasti

El. pošta Štampa PDF

image-5Kada rasturiš sopstvenu stranku i političko oceubistvo promovišeš kao časni čin, kada dijeliš i svađaš, a kažeš da si protiv podjela, kada licemjerno čestitaš Dan nezavisnosti države protiv koje si se borio, kada kažeš da su ti prišli "izvorni liberali", a tvrdio si da je srpska trobojka crnogorska zastava, kada se grliš sa četnikom, a zalažeš se za međuetnički sklad, kada si protiv " stranačkog zapošljavanja" a udomiš pola svoje porodice, onda ti ništa što je nemoralno nije strano.
Izgubiš podgoričke izbore, Srđan Milić te potuče u stranci, a onda ni na republičkim ne prođeš bolje. Znamo da nije lako biti tako mlad, a već trostruki gubitnik, zato nervozu i histeriju koju Bečić svakodnevno demonstrira tumačimo kao buku kojom se hrabri pred još jedan poraz.
Ipak, u jednom su Bečićevi demagozi u pravu: ne pripadamo nikako vašem sistemu vrijednosti! Oni koji su palili i rušili dok smo mi gradili i čuvali, oni koji nemaju hrabrosti da pokažu ko su, šta su i za koga su, oni koji iz koristoljublja uzimaju tuđa državljanstva i iz istih motiva ih se brzopotezno oslobađaju, ne mogu biti ništa drugo nego opskurni avanturisti željni vlasti.
Crvena kravata, bijela košulja i licemjerno raznošenje danajskih darova po kućama ne čine lijepo vaspitanje. Dok družina Alekse Žunjića ne shvati da je suština važnija od forme u koju su se upakovali, biće politički gubitnici u svakom smislu.

 

Danijel Živković, poslanik Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore