DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Saopštenje OO DPS Plužine: Oživimo Plužine koje polako odumiru

El. pošta Štampa PDF

opstinski odbor pluzÌŒineVladavina Socijalističke narodne partije u Plužinama koja traje već dvije decenije najbolje predstavlja mračnu paralelu u kakvom bi se stanju Crna Gora nalazila danas da su SNP, njihovi ideološki sljedbenici DF ili Slobovi unuci Demokrate bili u prilici da vrše vlast na državnom nivou svih ovih godina.
Naime, uprkos svim resursima koje Plužine imaju – najvećem budžetu po glavi stanovnika, potencijalu u turizmu, drvopreradi, poljoprivredi – u periodu vladavine SNP-a, 40 odsto građana našeg grada se odselilo iz njega, a broj zaposlenih lica je smanjen za čak 50 odsto! Dok je plužinska vlast zauzeta presabiranjem i poslednjih glasača i članova partije koja je pred novim, petim dijeljenjem, nimalo ih ne zabrinjava činjenica da je ove godine prvi razred u Plužinama upisalo svega osam đaka! Ukoliko se nastavi ovakav trend, kroz nekoliko godina gradska Osnovna škola će brojati jednog đakaprvaka! Biće to uvod u nestanak naše škole, a i lijepe opštine.

U Plužinama mladih ljudi odavno gotovo i da nema, privreda je uništena a o razvoju grada nema ni govora. Nama je jasno da su se kolegeiz SNP-a pokazale uspješnim u cijepanjima i uništavanjima vlastite partije, ali nijesmo vjerovali da će takav princip primijeniti i na svoj grad i njegove stanovnike.

Poštovani sugrađani, neodgovorna vlast namjerno gura našu opštinu u propast. Zaustavimo to tako što ćemo ih poslati u istoriju na prvim narednim izborima i konačno omogućiti da Plužine dobiju onaj značaj koji im istorijski pripada. Stanovnici ove opštine moraju imati onakav standard života kakav su svojim radom i pregnućem zaslužili i kakav već postoji u većini ostalih gradova u Crnoj Gori. Demokratska partija socijalista, pokazala je na državnom nivou kao i u opštinama gdje je na vlasti, da ima znanja i sposobnosti da se nosi sa svim problemima i izazovima, a sve u cilju obezbjeđivanja što boljeg i kvalitetnijeg života građana. Vjerujemo da će na narednim izborima građani Plužina prepoznati DPS kao političku snagu koja je spremna da interese Opštine i njenih stanovnika stavi ispred ličnih i partijskih, kako bismo oživjeli ovaj grad i stavili ga na mjestokoje mu po svim parametrima i prirodnim resursima odavno već pripada.

 

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Plužine