DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

OO DPS Bar: Funkcioneri DF-a su učesnici kriminalnih radnji

El. pošta Štampa PDF

opstinski odbor barZaprepašćeni naslovom, kojim je saopštenje DF-a objavljeno na portalu Barinfo, reagujemo:

 

 

Naslov saopštenja, ili teksta, je, obično, posao uredništva svakog medija. Ako je to praksa, pitamo odakle hrabrosti da se ovo izvuče iz konteksta i "presuđuje" bilo kome?

Ili je možda naslov tražio autor saopštenja?

Ako im je udovoljeno, onda je mnogo toga potpuno jasno... Toliko o naslovu.

 

Pošto predstavnici barskog DF-a izvode raznorazne paušalne i senzacionalističke zaključke, kojih se ne bi postidjele ni naslovnice najžuće štampe, a pri tom koriste pravne termine i daju sebi za pravo da sude i presuđuju, de facto i de iure stvarnost je mnogo drugačija.

De facto i de iure Milan Knežević, jedna od perjanica i uzadnica DF-a, osuđen je juče na sedam mjeseci zatvora zbog napada na službeno lice. Njemu i Andriji Mandiću se sudi zbog učešća u pokušaju terorizma, a i ostali funkcioneri DF-a se sumnjiče za učešće u raznim malverzacijama, pranju novca i ostalim sumnjivim kriminalnim radnjama.

Zašto bi onda iko, bilo u OO DPS Bar, bilo u nikad jedinstvenijem rukovodstvu DPS-a, ‘brinuo’ ko će i gdje biti na izbornim listama DF-a?!

Pa vi sami sebe, de facto i de iure, svojim postupcima i činjenjima, eliminišete iz svake ozbiljne izborne utakmice.

Vi ste nama najmanja briga, propali revolucionari Demokratskog fronta!

Naša najveća i jedina briga je dobro, napredak i dostojanstvo Bara i države Crne Gore! Naše države, jedne i jedine, jer mi nemamo rezervne varijante kao vi iz DF-a. Vjerovatno zato vaš predsjednik Opštinskog odbora nikada ne ustaje kada se intonira državna himna, ili demonstrativno napušta prostorije. A kada bi mu to bio jedini "grijeh" i prekršaj prema državi Crnoj Gori, dobro bi bilo! Samo u danu parlamentarnih izbora napravio je incident koji je dovoljan da ga diskredituje za bavljenje politikom, jer ne da ne priliči jednom odborniku i osobi iz javnog života, nego nijednom ozbiljnom čovjeku. Ali o tom potom.

Ukoliko ikada, iz bilo kojeg razloga, bude bilo potrebe da SDT kao predstavnik jedne ozbiljne institucije, reaguje u odnosu na predsjednicu OO jedne ozbiljne političke partije, svojevrsne institucije, ili pak potpredsjednika ozbiljne institucije kakva je Skupština Crna Gora, tako će i biti. Trentno, svi pravosudni organi države Crne Gore imaju pune ruke posla sa ‘ozbiljnim’ institucijama kakva je DF i njihovim raznoraznim podmetanjima. A čini nam se, biće tu još mnogo posla!

 

Služba za informisanje OO DPS Bar