DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Reagovanje OO DPS BAR povodom konferencije za štampu DF-a:Vaši čelnici moraće pred lice pravde

El. pošta Štampa PDF

opstinski odbor barUzalud predstavnici barskog DF-a pokušavaju da podignu prašinu i ovog 16. oktobra. Prosle godine su, srećom po državu Crnu Goru, propali i osujećeni planovi njihovih čelnika i mentora, za podizanje nemira i tenzija u Crnoj Gori. Ali, kako to i dolikuje pravnoj i uređenoj državi, sada oni koji su u tome učestvovali na ovaj ili onaj način, moraju da odgovaraju pred licem pravde. I bolje bi bilo da razmislite kako ćete i sa kojim kadrovima i nosiocima lista i sa kojom vizijom i programom, izaći na predstojeće izbore. Jer, velika je mogućnost da ćete biti u deficitu i sa jednim i sa drugim. Možda baš iz tog razloga  predstojeće lokalne izbore u maju već sada proglašavate neregularnim?! Nije vam očigledno više dovoljno što dovodite u pitanje regularnost oktobarskih parlamentarnih izbora, čije su rezultate priznale sve relevantne međunarodne institucije. 

Ali, sve ovo nam nije nista novo i iznenađujuće od vas. Tom taktikom se služite već više od dvije decenije. Samo, kako više ne shvatite da vas ona sigurno i sada već izvjesnije nego ikad, vodi na margine crnogorske političke scene. Trebalo bi da ste uvidjeli kako se vase mlađane opozicione kolege, koje vam svakog dana preuzimaju biračko tijelo, dio po dio. 

I ne samo da ne zvuči savremeno i napredno, nego nije prije svega kulturno i korektno da kazete da DPS    dovlači ljude! Prije bi se sličan termin mogao upotrijebiti za presretanje i uvodjenje na prevaru gradjana u vase stranačke prostorije 16.oktobra. Ali, mi pošto imamo poštovanja za sve građane Crne Gore nikada nećemo upotrijebiti takve izraze.

Da li je vašem istančanom osjećaju za pravdu promaklo to i da je lažno predstavljanje i snimanje građana bez njihovog znanja, a kojim ste se služili da otkrijete nekakve tobožnje afere i zavjere, takodje krivicno djelo?

Dakle, mnogo vas posla- da ne kazemo muke, očekuje u periodu koji je pred nama, pa ne bi trebalo da se bavite prozivanjem SDT-a, crnogorskih sudova, izvršne vlasti, DPS-a i ostalih ozbiljnih institucija.

         

Predsjednica OO DPS Bar   Branka Nikezić