DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Aprcović: Krivokapić izgubio vezu sa realnošću, odveo je SDP ispod cenzusa

El. pošta Štampa PDF

Zeljko-AprcovićSvaki put kad se oglasi Ranko Krivokapić rejting SDP-a nezaustavljivo pada, a poslije današnjeg izliva sujete u „Danu“ sigurno je već svoju partijicu odveo ispod cenzusa.

Njegova žarka želja da bude bilo kakav lider bilo čega i nemogućnost da to zaista i bude, doveli su ga u poziciju da gubi vezu sa realnošću, tendenciozno pogrešno tumači poruke sa najviših međunarodnih adresa,  sam sebi dodjeljuje istorijsku ulogu... Bez obzira na sve događaje u proteklih godinu dana, Krivokapić i dalje nije odustao od namjere da crnogorske glasove, namijenjene napretku države, prevari i prevede u red onih partija koje, finansirane prljavim ruskim novcem, treba da obave „finu ruku“ posla koji je Demokratski front pokušao nasilno da izvede. Sigurno najsmješnije od svega u Krivokapićevom nastupu zvuči „odbrana“ Javnog servisa RTCG od nepostojećeg neprijatelja, posebno kada takvi „borbeni“ pokliči dolaze od čovjeka koji je štopericom mjerio minute u Dnevniku i trazio da se smijeni rukovodstvo Javnog servisa, zbog njegovog pojavljivanja „tek“ u 14. minutu udarne informativne emisije.

Sve skupa, nakon 18 godina veoma aktivnog učešća u vladajućoj koaliciji, današnje izjave Krivokapića mnogo više govore o njegovoj nemogućnosti da se snađe u novonastalim okolnostima, nego o realnom stanju u crnogorskoj politici. Niti realno iko ima razloga da pristaje na ucjene partijice sa jedva dosegnutim cenzusom, niti je Krivokapić, koliko god se upinjao i oslanjao na poruke trećerazrednih diplomata, taj koji može predvoditi crnogorsku opoziciju. Što prije shvati da je sam sebe i SDP doveo na marginu političke scene i time predložio sebe za vječitog izvršioca tuđih želja i naređenja, to će biti ljekovitije za njegovu partijicu, a posebno za državu Crnu Goru.

 

Željko Aprcović, poslanik Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore