DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Održan drugi sastanak članova II Okruglog stola “Obrazovanje i tržište rada u kontekstu povećanja zaposlenosti” u okviru priprema za održavanje IX sjednice Savjeta za praćenje realizacije izbornog programa DPS

El. pošta Štampa PDF

image2U okviru priprema za održavanje IX sjednice Savjeta za praćenje realizacije izbornog programa Demokratske partije socijalista, 12. oktobra 2017. godine održan je drugi sastanak članova II Okruglog stola “Obrazovanje i tržište rada u kontekstu povećanja zaposlenosti”. 

Okruglim stolom od 23 člana kopresjedavali su prof. dr Petar Ivanović, član Predsjedništva DPS i Vukica Jelić. Analizirani su dostavljeni materijali i prilozi. Učešće u raspravi uzeli su: Danijel Živković, Jovanka Laličić, Suad Numanović, Petar Smolović, Svetlana Vuković, Danijela Stolica, Gordana Radojević, Bećir Kalač i Nemša Omerhodžić. Zaključeno je da se nasavi dalje raditi na materijalima, a shodno dogovorenim ciljevima rada Okruglog stola, te da se finaliziju konretni zaključci i preporuke.

Treći sastanak Okruglog stola zakazan je za četvrtak 19. oktobar 2017. godine u 14h, dok je IX sjednica Savjeta za praćenje realizacije izbornog programa DPS pod nazivom „Obrazovanje i nauka-najbolja investicija u budućnost“ zakazana za 21. oktobar 2017. godine.