DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Saopštenje OO DPS Petnjica: Ne možete Petnjičanima podmetnuti osnivače Sedmog bataljona

El. pošta Štampa PDF

opstinski odbor petinjicaU Petnjici su Demokrate  pokazale da zasluženo drže vodeće mjesto na top listi demagoga u Crnoj Gori. I tamo su podijelili nekoliko bijelih košulja i crvenih kravata, a prvi među uniformisanim Aleksa Bečić opet je nastupio sa ispraznim politikantskim frazama o “pobjedama, a ne podjelama”. 

Kasno se družina Alekse Žunjića sjetila Petnjice, jer su oni zajedno sa svojim političkim očevima iz SNP-a bili protiv formiranja naše opštine. To su isti oni politikanti koji su predugo vladali Beranama dok je Petnjica bila u sastavu te opštine i marljivo zanemarivali životne interese Bihoraca. Makar se u Petnjici ne mora posebno objašnjavati ko je, kada i na koji način pokušavao da naruši multietnički i multikonfesionalni sklad među stanovnicima Bihora, a Demagoge čak ni od toga nije sramota, nego pokušavaju Petnjičanima da podmetnu kao “demokrate” one koji su formirali Sedmi bataljon. 

Bečićeve/Žunjićeve teze o “profesionalnim” Bošnjacima, Crnogorcima, Srbima i svima ostalima koji skladno žive u bihorskom kraju, nije ništa drugo nego zametanje tragova i podvala na koju bi, prema njegovom mišljenju, trebalo da nasjednu Petnjičani i budu zavedeni i prevareni poput Kotorana i Budvana, da bi im sjutra neko od lokalnih funkcionera nosio vijence na spomenike pripadnicima Ravnogorskog pokreta. 

Ne može se u Petnjicu sa osnivačima Sedmog bataljona, makar se svi maskirali u crvene kravate i demagogiju. A što se košulja tiče, možete ih kupiti u petnjičkoj fabrici, ako išta pretekne od izvoza.

 

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Petnjica