DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Saopštenje DPS: Demokrate brane neodbranjivo

El. pošta Štampa PDF

22089407 1593066057406563 6588168472610865013 nDemokratska partija socijalista nikad nije pretendovala da utvrđuje bilo čiju odgovornost, posebno ne krivičnu. Za taj posao postoje nadležne državne institucije, čiji rad Bečićevi Demagozi uvažavaju, ali selektivno od slučaja do slučaja. Kao i svi licemjeri i demagozi, oni misle da su mjera svega, te sebi dodjeljuju ulogu da odlučuju o krivici i nevinosti. Jasno je da su junaci Nušićevog „Sumnjivog lica“ danas u poziciji da brane neodbranjivo.   

Lagano se urušava kula od karata koju su mjesecima gradili, ali su zaboravili „sitnicu“ – laž je temelj veoma sklon padu.

U njihovom poimanju pravde i morala svi drugi mogu biti krivi, ali njihova nedjela i nepočinstva uvijek su plod neke zavjere.

Umišljeni moralni arbitri vide trunku u tuđem oku, ali sebe smatraju nevinima čak kad im policija kod članova opštinskog odbora nađe automatsko oružje. Što se Gorana Slovinića tiče, je li ili nije njihov funkcioner i finansijer, ko je kome što obećavao, neka raščišćavaju između sebe, kao i okolnosti pod kojima je podnio ostavku „zbog nemogućnosti da prisustvuje sastancima“ ili, kako bi narodski bilo rečeno - zbog odlaska u zatvor.

Problemi su vam se nagomilali, Demagozi. Pozabavite se svojim dvorištem i svojim poslom, za tuđe strahove ne brinite.

 

Demokratska partija socijalista Crne Gore