DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Saopštenje OO DPS Budva: Imitirate svog nekadašnjeg idola Milana Kneževića

El. pošta Štampa PDF

22406150 1603495169696985 1171090933505357614 nGospodo Demagozi, koliko god u životu se neko trudio da bude nešto što nije, prije ili kasnije iz njega ispliva ono što on zaista jeste. U vašem slučaju to se ogleda u činjenici da koliko god pokušavali da se pokažete i obmanete građane kao perspektivna euroorjentisana politička grupacija, ovim saopštenjem ste se još jednom, po ko zna koji put, vratili u šinjel iz kojeg ste nastali. Vi ste ipak samo jedna mala grupa nacionalista iz Peđinog SNP-a, koja je sve činila da zatre ime Crne Gore 2006. godine, a koja do današnjeg dana pokušava da imitira svog davnašnjeg šefa Milana Kneževića.

Kilo voća i tetrapak soka, naredbe iz Dubaia, braća Dalton i crna kutija prepoznatljiv su rukopis vašeg idejnog vođe. Ili je ,,vaš Aleksa,, zaboravio kako je nekada sa strahopoštovanjem stajao pored Kneževića strasno kličući Srđanu Miliću, čiju je partiju kasnije pocijepao i izdao. Bečića, ipak, na samom kraju podsjećamo na dvije stvari:
1) koliko god se divio svom tvorcu Kneževiću, mora napustiti njegov koncept govora, jer predstavlja samo lošu kopiju ionako užasnog originala i
2) koncept očeubistva se uvijek vraća kao bumerang, od čega Aleksa već uveliko strahuje. Doduše, opravdano, jer dobro zna šta o njemu misle i govore Krapović i Šepelj i ostala družina Alekse Žunjića.

 

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Budva