DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Saopštenje DPS: Buka ne može da sakrije grupu sitnih profitera

El. pošta Štampa PDF

22089407 1593066057406563 6588168472610865013 nBahata družina, sačinjena uglavnom od partijskih konvertita, već duže vrijeme zagađuje javni prostor svojim primitivizmom i prostaklukom. Iako za sve ovo vrijeme niko nije uspio da sazna ni ko su, ni što su, ni za što su, jedno je bjelodano: primitivni su, prosti i nevaspitani.

Nedostatak stavova  i argumenata, nadomeštaju psovačkim, uličarskim rječnikom, valjda se nadajući da će buka i galama prikriti činjenicu da tu sem prevara, podjela i primitivizma  - ničega nema.   Nema te buke koja može da sakrije da ovu grupu sitnih profitera i demagoga čine oni koji su prizivali bombe  Crnoj Gori, oni koji su 2006. agitovali i glasali  protiv države Crne Gore, oni koji su palili i rušili 2008. po podgoričkim ulicama, oni koji su prevarno i podmuklo zabili nož u leđa svojim političkim očevima, oteli kapital i poletjeli da formiraju svoju stranku.  Koliko moraš da budeš zaslijepljen i  moralno hendikepiran, da nakon svega toga kao svoj politički moto istakneš parolu „pobjede a ne podele“?! A onda ste na onim mrvicama vlasti koje ste dobili zahvaljujući drugima koje danas isključujete iz vašeg djelimičnog opozicionog dogovora, pokazali da kod vas sem interesa, prevara i podvala - ničeg nema.

Jasno je odavno da jedino Demagozima ne odgovara povratak u Parlament, jer bi na tom terenu bili potpuno razobličeni. Ovako, ostaju na udaljenim političkim tribinama, sa kojih arlauču i pljuckaju u vis pa na sebe, jer drugačije ne umiju da prikupe kratkoročne poene. Još jednom vas pitamo: kako su izbori u Budvi i Kotoru regularni, a održani su u istom danu i pod istim uslovima kad i parlamentarni koje ne priznajete? Takav pristup politici razobličava i vas i vaše zahtjeve. 

Gospodo, to što ste umislili da ste mesije i proroci u svom opozicionom dvorištu, to je problem onih koji vas trpe. Sindrom seoskih torokuša i političkih šibicara, nikad nije mogao da prođe u Crnoj Gori. Svojim prostaklukom i primitivizmom, sami ste se eliminisali iz bilo kakvog ozbiljnog političkog dijaloga.

A što se boravka u istoj prostoriji sa vama tiče, ne precjenjujte se, niti vas je ko zvao, niti ćete biti u prilici da to sebi priuštite. 

 

Služba za informisanje Demokratske partije socijalista Crne Gore