DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Miloš Nikolić: Krizu opozicije riješite u Parlamentu

El. pošta Štampa PDF

NikolicPortparol SDP-a Mirko Stanić današnjim reagovanjem na izjavu poslanika DPS-a Miodraga Vukovića pokazao je da je i SDP u cjelini obolio od onog sto možemo nazvati vulgarizacijom diskursa u javnoj polemici, a koja je prisutna na crnogorskoj političkoj sceni već neko vrijeme. Podsjećam gospodina Stanića da ne bi smio na ovako prizeman i uvredljiv način razgovarati sa čovjekom koji je više godina u politici nego što portparol SDP-a ima godina, jer time zapravo najvise govori o sebi i svom ličnom vaspitanju, odnosno nedostatku istog.

Spinovanjem onoga što je gospodin Vuković rekao, Stanić pokazuje i lošu namjeru i sopstvenu nesposobnost da ponudi argumentovan odgovor. Ipak, razumijem prenaglašenu nervozu koja postoji i kod vas i kod ostalih opozicionih subjekata, ali vas upućujem da je povratak u institucije sistema jedini način da riješite krizu u kojoj se nalazite, kako bi kroz parlamentarni dijalog i međusobno suprotstavljanje mišljenja ispunili obaveze koje su nam građani delegirali.

Što prije prestanete da se sa kolegama utrkujete u prizemnostima i sitnim uličarskim provokacijama i počnete ozbiljno da se bavite politikom, bićete na putu da možda i povratite cenzus.

Miloš Nikolić, poslanik Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore