DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Opštinski odbori DPS Kotor, Herceg Novi i Budva: Pozovite svoje poslanike da se u Skupštini izjasne o Predlogu Zakona

El. pošta Štampa PDF

logoČelnici kotorske lokalne vlasti pozvali su poslanike iz Kotora iz vladajuće koalicije „Sigurnim korakom DPS za Crnu Goru Milo Đukanović“ da ne glasaju za Predlog Zakona o planiranju i uređenju prostora, međutim ostaje nejasno gdje su poslanici Demokrata i zašto njih nisu pozvali da pođu u Skupštinu Crne Gore, gdje im je i mjesto ne samo kada uzimaju novac, i da glasaju o predlogu kako im volja.


Kad su već zvali Kotorane, mogli su pozvati i Ranka vrlog Krivokapića, ali avaj – i on je u Parlamentu samo kada uzima nezarađenu platu – a prije i poslije u Skupštinu ne zalazi.
Neozbiljnost kotorskih vlastodržaca vidjela se i u broju prisutnih na skupu koji su sami organizovali. Taj skup, u organizaciji udarne trojke – Jokić, Perović i Popović Moškov zainteresovao je svega 10-tak građana, dok su ostali, odbornici i funkcioneri po članskoj knjižici Partije za udomljavanje rodbine i kumova, bili prisutni po naredbi. A tako je bilo i u Herceg Novom i Budvi, gdje su takođe pod okriljem lokalne vlasti predsjednici opština iz tabora Demokrata držali političke lekcije poslanicima drugih partija, dok se na svoje nisu osvrnuli. Toliko su popularni u gradovima gdje su privremeno na vlasti da se građani nisu ni osvrnuli na njihove partijsko-demagoške panele.
Gospodo Demagozi, pozivamo vas da se odlučite da li priznajete rezultate izbora ili ne. Ako se već obraćate legalno i legitimno izabranim poslanicima, onda se prvenstveno obratite vašima koji za svoj poslanički nerad uzimaju novac a ne dolaze na posao. Ukoliko nastavljate da se igrate demokratije i glumite uvrijeđenu mladu, onda nema potrebe da na silu organizujete skupove svojih uhljebljenika da biste poslanicima DPS-a slali poruke kako će glasati. Vas sigurno neće pitati.

Opštinski odbori Demokratske partije socijalista Kotor, Herceg Novi i Budva