DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

SAOPŠTENJE OO DPS-a KOLAŠIN: Kolašinska vlast protiv razvoja Crne Gore

El. pošta Štampa PDF

22052776 10212708030428590 1645188905 nNikoga ozbiljnog ne čudi sto se digla velika prašina i galama oko važnih tema, naročito onih koje se direktno tiču razvoja Crne Gore. 

I odmah, po metodu ,,sačmarice", opozicija razvoju Crne Gore, osipa paljbu po svemu što se tiče aktuelnog predloga Zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata. Isti oni koji su svoju ,,ratničku pamet" već pokazivali i na djelu!

Ovoga puta ispod političkog šinjela SDP-a u Kolašinu izatkanog od dvesta i nešto glasova pritajeno ćute i guraju naprijed svoju uzdanicu predsjednicu Željku!

DPS je partija koja baštini dijalog i različitost mišljenja, ali ne može da ne osujeti licemjerje prve vrste kada je Zeljkina briga o prostoru u pitanju. Ona sa svojom ,,ekipom" i dalje u fiokama drži, a ne usvaja, DUP ,,Sportska zona" kao i LSL ,,Bakovići" i time onemogućava izgradnju prijeko potrebne infrastrukture, a naročito kolektorske mreže  i postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda.

Prethodna (često  pominjana) vlast nikada ne bi dozvolila da prođe mandate, a da joj građani naselja Lug u pola metra blata gaze, naročito djeca koja moraju do škole. Najbolju ocjenu će o brizi naše predsjednice o prostoru dati upravo oni u čizmama.

U konačnom, možda je Željka sa saveznicima kadra da planira i realizuje neki plan na ruralnom području, npr. u Đuđevini jer su već pokazali da na tom terenu imaju ,,dobre rezultate".

O razvoju Crne Gore ne treba da ,,brinu" jer su i do sada više puta pokazali svoju želju za opstrukcijom i sabotažom velikih projekata. Da su se ti ,,dušebrižnici" pitali ne bi bilo gradnje autoputa, Sozine, Porto Montenegra, regionalnog vodovoda, Luštice, Biance, Sheratona, Ski-centra.

 

OPŠTINSKI ODBOR DPS-a KOLAŠIN