DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Burić: "Miloševićevi politički unučići", zašto bježite od svog identiteta?

El. pošta Štampa PDF

Marko Buric DPSNijesmo znali da su vaši funkcioneri Velizar Kaluđerović i Neven Gošović rođeni sredinom devedesetih godina?! Nekako ih više pamtimo kao čelnike stranke koja je bila Miloševićeva filijala u Crnoj Gori, one iste koja je bila političko krilo zloglasnog Sedmog bataljona i upravo one koja je prizivala bombe i u Crnoj Gori, tvrdeći da nijesmo ni mi gubavi. Da ste se vi i vaši pitali, Crne Gore Gore ne bi bilo. Ali sreća, niti ste, niti ćete. 

Sve se bojimo da je tačno ono što stoji na sajtu vašeg nekadašnjeg SNP, da je šef marketinga te partije upravo Aleksa Bečić. Samo tako bismo razumjeli ove autogolove koje dajete, plasirajući  tone neistina i besmislica na dnevnom nivou. Ipak, od istine pobjeći ne možete, jer smo mi tu da vas podsjećamo ko ste i šta ste radili dok smo mi obnavljali nezavisnost i dok smo se borili da očuvamo mir i stabilnost u zemlji.

Iako živite u samozabludi i ubjeđenju da ste političke mesije i proroci, moramo da vam kažemo da je vaša politička lična karta prilično žalosna. 

Žalosno je, gospodo demagozi, što su vaši članovi činili sve da Crna Gora ne obnovi nezavisnost. Žalosno je što su vaši članovi prizivali NATO bombe. Žalosno je što je vaš Aleksa tvrdio da je trobojka državna zastava Crne Gore. Žalosno je što ste poturili građanima Kotora stranca. Žalosno je što ste, čim ste se dokopali vlasti, počeli da udomljavate kume, rođake i sinove vaših funkcionera. Žalosno je, gospodo demagozi, kada mladi ljudi navijaju protiv svoje države i kada se ne raduju dobrim rezultatima koje država ostvaruje.

Mi smo ponosni što zajedno  sa našim sugrađanima sve činimo da naš Nikšić napreduje iz godine u godinu. Ponosni smo što naš Nikšić bilježi sve bolje rezultate u mnogim oblastima. Volimo svoj grad i radujemo se svakom njegovom uspjehu. Pobijedili smo na posljednjim izborima da bi pobijedio Nikšić. 

To su činjenice, a sve ostalo demagogija. Izigravajte mesije i proroke, ali vam mi iz Nikšića više nećemo odgovarati. Zapravo, uvjereni smo da je onaj  ko vas tjera da hiperprodukujete ona saopštenja, ako ne naš član, ono bar pritajeni simpatizer.

 

Marko Burić, Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Nikšić