DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Burić: Destrukcija "Miloševićevih političkih unučića"

El. pošta Štampa PDF
21557473 1575997555780080 2441692459496619866 nDemagoškim "performansima" u Nikšiću Demokrate su pokušavale da pokvare svečanost i raspoloženje Nikšićanki i Nikšićana na Dan opštine. Ništa drugo od njih danas nijesmo mogli ni očekivati, jer je to dobro poznata  strategija destrukcije,  koju "Miloševićevi politički unučići" baštine još iz nekadašnjeg SNP-a.  Ipak, ne nasijedaju Nikšićani na jeftine manipulacije! Na vašu žalost, najubjedljivije vas demantuju rezultati koje DPS ostvaruje u gradu pod Trebjesom.

Demantuje vas sve ono što smo postigli u prethodnom periodu, a nastaviće da vas demantuju projekti koje ćemo u narednom periodu realizovati, u cilju poboljšavanja uslova i standarda života svih građana Nikšića. 
Vaši histerični i besmisleni nastupi nas sigurno neće zaustaviti. Podaci sa kojima ste nastupili u Nikšiću, tačni su  taman koliko i onaj kada ste tvrdili da ste obišli 200.000 domaćinstava iako ih u čitavoj državi ima ukupno 192.000?!  Jedino, ako nijeste obilazili neka domaćinstva u ovim rezervnim  državama čija državljanstva ste prigrabili kada vam je to bilo profitabilno. 
Razumijemo da ste ljubomorni na naša postignuća u Nikšiću, jer tamo  gdje vršite vlast sa opozicionim saborcima, rezultata nema. Ipak, priznajemo da ste u nečemu bolji: u zapošljavanju kuma i rođaka - nema vam takmaca, u lansiranju sinova  vaših funkcionera na profitabilne državne funkcije - ubjedljivo vodite, a u podmetanju stranaca za predsjednika opšine - prvi ste! 
I da vas podsjetimo, pošto nam se čini da ste nešto zaboravili: u Nikšiću su na vlasti DPS i SD zbog toga što smo dobili podršku građana, dok ste vi iz izborne trke pobjegli. 
Nadaleko je poznato da  Nikšićanke i Nikšićani prema prevrtljivcima i demagozima pokazuju prkos i prezir. Zbog toga se vaša politička sudbina u ovom gradu neće puno razlikovati od one koju je zadesila partiju iz koje ste nastali. Bili ste i ostaćete vječni gubitnici.
 
Marko Burić, Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Nikšić