DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Predsjedništvo DPS: Sigurna pobjeda na predstojećim izborima, puna podrška Vladi za nastavak ekonomskog razvoja

El. pošta Štampa PDF

Predsjednistvo logoPredsjedništvo Demokratske partije socijalista Crne Gore, na sinoć održanoj sjednici kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović, analiziralo je dosadašnji tok aktivnosti u susret lokalnim izborima u opštinama Mojkovac, Petnjica, Ulcinj, Tuzi i prijestonici Cetinje i izrazilo zadovoljstvo zbog konstantne rastuće podrške koju građani pružaju DPS-u. Partijska mreža aktivista DPS-a dobila je punu podršku Predsjedništva da do lokalnih izbora nastavi rad jednakim tempom i entuzijazmom, što garantuje još jednu sigurnu i ubjedljivu pobjedu DPS-a.


Predsjedništvo je podržalo Vladu Crne Gore u svim aktivnostima koje se odnose na dalji napredak u procesu nastavka ekonomskog razvoja, fiskalne konsolidacije i realizacije kapitalnih investicionih projekata u svim oblastima, jer svi relevatni parametri govore o tome da Crna Gora bilježi konstantan i stabilan rast.


Predsjedništvo DPS je odlučilo da naredna sjednica Savjeta za praćenje realizacije izbornog programa bude održana u drugoj polovini oktobra.

 

Služba za informisanje Demokratske partije socijalista Crne Gore