DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Burić: Ne pomažu ni kravate, ni baloni, ni golubovi - "oduvaćemo" vas na izborima

El. pošta Štampa PDF

Gospodo demagozi i manipulatori, tonete sve dublje u vašim ofucanim frazama i ponavljanju besmislenih i izmišljenih brojki. Histerično se borite da dokažete ono što se dokazati ne može. Vidim da vam je nula omiljeni broj, a jasno je i zbog čega - vi ste jedna velika politička nula jer nemate nikakvu ideju, niti stav o najvažnijim pitanjima u Crnoj Gori. Bježite od činjenica, kao što ste pobjegli iz izbornog ringa u Nikšiću, jer vam je bilo jasno da će vam Nikšićani zadati još jedan politički nokaut.


Nikšić ima čime da se ponosi zahvaljujući DPS-u, jer dok mi radimo, vi plandujete i takmičite se ko će više besmislica da napiše, ne bi li na tako jeftin način došli do političkih poena.


Gospodo demagozi i manipulatori, građane interesuje zbog čega je vaša nekadašnja partija 2008. htjela da zapali Crnu Goru, zbog čega je vaš SNP pokušavao na sve načine da spriječi referendum, zbog čega je vaš Aleksa tvrdio da je trobojka državna zastava Crne Gore, zbog čega ste oteli građanima pola miliona eura za nula radnih sati, zbog čega ste poturili Kotoranima za predsjednika Opštine državljanina strane države, zbog čega ste udomili tetke i kume, stričeve.


Znamo da prevrtljivcima i manipulatorima kao što ste vi teško pada istina. Politička narcisoidnost lišena svakog utemeljenja u realnosti ozbiljan je poremećaj. Ne pomažu tu ni crvene kravate, ni skribomanska saopštenja, ni bizarni marketinški trikovi, ni golubovi, ni baloni... Što se prije suočite sa svojim pravim odrazom u ogledalu, biće vam lakše kada vas "oduvamo" na predstojećim izborima, baš kao što smo to činili sa svima vama sličnima u poslednjih 27 godina.

 

Marko Burić, Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Nikšić