DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Marko Burić Demokratama: Vaše demagoške podvale ne prolaze

El. pošta Štampa PDF

Marko Buric DPSDa ste demagozi, manipulatori i da širite neistine dokazali ste i posljednjim saopštenjem, koje potpisuje vaš član iz Pljevalja. U nedostatku argumenata, dobrih ideja i jasnih stavova o najznačajnijim pitanjima u Crnoj Gori, ponavljate otrcane fraze, one iste koje ste još kao SNP-ovci rabili, i pokušavate da obmanete crnogorsku javnost nekim proizvoljnim ciframa, koje su izmislili vaši marketinški savjetnici.


Možete da sabirate i množite sve plate i zarade ne samo naših funkcionera, već i naših glasača i građana Crne Gore, ali gospodo demagozi, oni su taj novac zaradili, a vi ne dolazite na posao, ali ste prvi u redu kada platu za nerad treba podići. Bravo moralisti!


U priču da DPS nije obišao nijedno domaćinstvo u Crnoj Gori ne vjerujete ni vi sami, jer dobro znate da to nije istina. Vi, gospodo demagozi, ne znate ni koliko domaćinstava ima u Crnoj Gori, a ne bi me čudilo i da ste izjavili kako ste tih izmišljenih 200.000 obišli za jedan dan.


Mi smo u DPS-u, gospodo demagozi, u posljednjih 27 godina obnovili crnogorsku nezavisnost, očuvali mir i stabilnost u zemlji kada je u okruženju bijesnio rat, uveli Crnu Goru, nekad najzaostaliju republiku bivše SFRJ u najmoćniji vojni savez i doveli je na korak od EU. Po ocjeni evropskih zvaničnika lideri smo u regionu u procesu evropskih integracija, a po ocjeni SAD-a Crna Gora ima vodeću ulogu u odbrani stabilnosti i bezbjednosti Zapadnog Balkana. Gospodo demagozi, neko je taj posao morao da obavi. Dok ste vi , "Miloševićevi politički unučići" rušili i bučali, dotle smo mi predano radili na tome da Crna Gora postane moderna savremena država kakvu naši građani zaslužuju.


Ako ste vi zaboravili, mi nijesmo! Da vas podsjetimo gospodo demagozi, ko ste, šta ste i gdje ste bili u odsudnim trenucima za Crnu Goru: vaša nekadašnja partija 2008. htjela je da zapali Crnu Goru, vaš SNP pokušavao je na sve načine da spriječi referendum, tvrdili ste da je trobojka državna zastava Crne Gore... Onda ste se sjetili da kupite crvene kravate i njima obrišete obraz. U međuvremenu ste oteli građanima pola miliona eura za nula radnih sati, poturili Kotoranima za predsjednika opštine državljanina strane države, udomili tetke i kume, stričeve, pa vas građani sa podsmjehom sve češće zovu - partija za udomljavanje rodbine i prijatelja. Eto, to su vaši rezultati.


I na kraju, da vas podsjetimo da građani Crne Gore nikada nijesu trpjeli prevrtljivce, demagoge i manipulatore. Bez obzira na vašu udivljenost samima sobom, takvi poput vas uvijek su bili predmet podsmjeha i prezira.


Marko Burić, Demokratska partija socijalista Crne Gore