DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Odgovor Marka Burića Demokratama: Bečiću, evo zašto ste demagozi!

El. pošta Štampa PDF

Marko Buric DPSU još jednom, gotovo histeričnom nastupu Aleksa Bečić iznio je niz neistina, nelogičnosti i nadasve demagoških floskula. Ponavljajući kao na traci iste fraze, obmanjujući građane besposleno putujući po Crnoj Gori jer na posao ne dolazi a uredno prima platu, upitao se zašto su Demokrate demagozi. U želji da pomognemo predsjedniku Demagoga Crne Gore da se razabere navodimo mu samo neke od primjera:


- Demagozi ste zato što tvrdite da ste za Pobjede a ne podjele a većina vaših funkcionera, uključujući i predsjednika je nezadovoljna statusom i neispunjenim ambicijama, brutalno, bez imalo skrupula podijelila svoje prethodne partije i kidnapovala politički kapital. Zatim ste odbili dijalog sa DPS-om, prekinuli saradnju sa DF-om, ne želite da komunicirate sa Liberalima i SD-om, odbili saradnju Kotora i Ministarstva sporta itd.


- Demagozi ste zato što licemjerno čestitate građanima Dan državnosti a sami ste glasali protiv. Posebno je licemjerno kad ta čestitka dolazi od Alekse Bečića, nekadašnje udarne pesnice SNP, partije koja je sve činila kako bi referendum o nezavisnosti propao.


- Demagozi ste zato što ste kao nosilac liste SNP-a na prošlim podgoričkim izborima građanima tvrdili da je zastava srpskih nacionalnih boja, trobojka - državna zastava Crne Gore, a onda ste preko noći vezali crvenu mašnu i promijenili stav.


- Demagozi ste zato što se predstavljate humanim dobročiniteljima a za nula radnih dana ste do sada sa skupštinske blagajne uzeli preko pola miliona eura. Mrvice koje bacate pred građene i hvalite se time, čine vas samo još većim licemjerima i demagozima.


- Demagozi ste zato što u svom megalomanskom stilu, tvrdite da ste obišli 200.000 domaćinstava u Crnoj Gori u kojoj po statistici Monstata ima ukupno 192.000 domaćinstava.


- Demagozi ste zato što vašeg predsjednika Opštine Kotor cijela Crna Gora pita da li je protivno zakonu, bio državljanin strane zemlje u trenutku izbora, a on zamajava javnost i izbjegava odgovor.


Na samom kraju ostaje nam da otkrijemo šefu Demagoga kako se prestaje biti Demagog. Kada otkrijete politički program, stavove o važnim državnim pitanjima, opredijelite se o ključnim pitanjima, bićete na dobrom putu da građani počnu da vas doživljavaju kao ozbiljnu partiju a ne grupu mladih Demagoga.

 

Marko Burić, Demokratska partija socijalista Crne Gore