DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

OO DPS Budva: Vlast u Budvi se raspada

El. pošta Štampa PDF

OO DPS budvaU Budvi danas samo Demokratama naizgled nije bilo jasno zašto nema kvoruma za održavanje sjednice Skupštine opštine, danas su samo oni krivili sve druge za svoj neuspjeh, umjesto da su pogledali istini u oči i priznali sebi da se lokalna vlast raspada i da su nesposobni za bilo kakav ozbiljan zadatak u službi građana.


Znale su odavno i Demokrate da od kvoruma za sjednicu nema ništa. Zato su preko svojih medija pokušavali da jeftinim populizmom uvjere građane da imaju plemenite namjere ali, eto, drugi su krivi za neuspjeh njihove realizacije. Tako su u dnevni red silom ugurali odluku o dodjeli prostora za gradski vrtić ni manje, ni više nego – 300 metara kvadratnih u sred tržnog centra TQ Plaza! Jasno je da je budvanski vrtić prebukiran i da su potrebni dodatni kapaciteti, ali Demokrate ne znaju ni toliko da je za vrtić potrebno obezbijediti posebne uslove, poput prizemne zgrade, dvorišta, određene kvadrature za boravak djece i posebne prostorije...

 

Izgleda da su zamislili da predškolska djeca treba da se igraju na kamenim podovima tržnog centra, uče po buticima i kancelarijama i izvode predstave po stanovima. Po istom principu, u dnevni red je uvrštena i tačka kojom je predviđena navodna zaštita Miločerskog parka, odnosno zabrana gradnje u tom dijelu.
Suštinski, Krapovića i Demokrate na zanimaju ni vrtić ni Miločerski park. Zanimalo ih je isključivo da jeftinom manipulacijom pokažu kako je vlast pod njima funkcionalna i da je situacija u Budvi redovna. Nema te demagogije, populizma i manipulacije koji mogu prikriti očiglednu činjenicu da se vlast u Budvi raspala.

 

Opštinski odbor DPS Budva