DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Reagovanje OO DPS Bar na saopštenje SDP Bar: Svoj posao nijeste znali da radite

El. pošta Štampa PDF

OO DPS barSDP u svakoj prilici, a naročito u posljednje vrijeme, komentarisuci baš svaki događaj u opštini Bar, potvrđuje svoju dijagnozu selektivne amnezije. U "oslobodilačkom" nadahnuću pisanja saopštenja, prozivaju Predsjednika opštine, odbornike, menadžment ugledne strane kompanije. I naravno pozivaju se na nekakvu "odbranu" Luke Bar, koju sebi tako neskromno pripisuju, zaboravljajući pri tom da je podjelu nekada jedinstvene Luke Bar i formiranje pet D.O.O. , osmislio i aminovao upravo tadašnji ministar saobracaja iz redova njihove partije. Tada, dok su bili na pozicijama i u ministarskim foteljama, nisu pominjali ni pohare, ni đedovinu, ni kompanije sa Papua Nove Gvineje. Čudna je boljka ta amnezija!

 

Takođe, da jedini cilj i svrha postojanja ove opozicione partijice nije zamazivanje očiju javnosti i forsiranje populističkih priča na sva zvona, a zarad dobijanja jeftinih političkih poena, znali bi i time bi se rukovodili: da sve uspješne kompanije, a naročito inostrane funkcionišu i rade po zakonima tržišta. Da moraju biti organizovane i struktuirane tako da starosnom i profesionalnom strukturom svojih zaposlenih pariraju drugim kompanijama i ostvaruju profit. A iz tog profita da isplaćuju zarade radnicima, jer to neće učiniti ni SDP, ni DPS, ni opština Bar.

 

 

Zato, poruka borcima za kosmičku pravdu iz SDP-a: vi svoj posao nijeste umjeli da radite kad ste za to imali priliku! Pa sad pokušavate populističkim istupima da natjerate javnost i građane da zaborave da su mnoge situacije i izazovi sa kojima se danas kao društvo susrijećemo dobrim dijelom plod vašeg neznavenog i nesrećnog egzistiranja u vlasti.

 

Opštinski odbor DPS Bar