DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Reagovanje Borisa Muratovića na saopštenje Demokrata: Uzeli ste pola miliona, a građanima dali 10 hiljada

El. pošta Štampa PDF

Boris MuratovicOdgovori Bečićevih Demokrata, u kojima je dužina teksta obrnuto proporcionalna broju činjenica, ne amnestiraju ih od odgovornosti.


Mi smo vam do centa izračunali koliko ste novca uzeli od građana, a da se nijeste pojavili na svom radnom mjestu: fantastičnih pola miliona eura! To što se hvalite da ste se odrekli dijela privilegija (100 eura za telefone i naknade za gorivo) je kap u moru novca koji uredno uzimate sa skupštinske blagajne. Da budemo ipak precizni, vi tvrdite da je to mjesečno 5 000 eura, a mi, na osnovu činjenica i računice procjenjujemo da se cio vaš humanitarni angažman svodi na 1 000 eura. Dakle, uzeli ste pola miliona, a građanima dali oko 10 000 eura. Veoma humano, ali od države Crne Gore i građana prema vašim poslanicima.


Vaši argumenti su politikanski i nemaju veze sa istinom. To što štancujete saopštenja i ponavljate jedne te iste neistine, smatrajući da ćete bukom nadglasati činjenice, samo pojačava vaše licemjerje.


I na kraju, možda vas nijesu naučili da pristojne osobe ne potenciraju svoju ulogu dobročinitelja i humanitaraca, posebno kada je ta uloga veoma upitna. Hvalisanje i nadobudnost, odlika su primitivnih i nevaspitanih ljudi. Kako u običnom životu, tako i u politici.

 

Boris Muratović, Opštinski odbor DPS Nikšić