DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Muratović: Bečićevim Demokratama pola miliona eura!

El. pošta Štampa PDF

Boris MuratovicKada Demokate prigovaraju zbog skupštinskih primanja poslanicima koji su svakog dana na svom radnom mjestu, a sebe predstavljaju kao humanitarce koji doniraju dio prihoda u plemenite svrhe, tada pokazuju licemjerje kojim vrijeđaju zdravi razum građana Crne Gore.


Ako odbacimo jeftini populizam i demagogiju, ostaju samo činjenice. A one pokazuju da su Demokrate za devet i po mjeseci nerada od građana dobili ni manje ni više nego pola miliona eura!


Ako imamo u vidu mjesečnu naknadu poslaničkog kluba, a ona za Bečićeve poslanike iznosi 36.397 eura svakog mjeseca, dolazimo do fantastične cifre od 345.000 eura! Saberemo li mjesečna primanja poslanika Demokrata, koji se ni jedan jedini dan nijesu pojavili na svom radnom mjestu, dobićemo cifru od 150.000 eura (uključujući i plate Velizara Kaluđerovića i Nevena Gošovića, koji su se velikodušno odrekli poslaničkog mandata ali ne i visokih mjesečnih naknada od 1750 eura koje primaju kao bivši poslanici).


Dakle, pola miliona eura za nerad osam Bečićevih poslanika i dva skupštinska penzionera, funkcionera Demokrata. Toliko o humanosti i licemjerju.


Boris Muratović, Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Nikšić