DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Reagovanje: Rato Brajković manipuliše da su zaposleni Direkcije postavili zastavu, a ne Savjet mladih DPS Kotor

El. pošta Štampa PDF

SM DPS Kotor postavlja zastavu na San Đovani 07 08 2017 05Rato Brajković, udomljeni kadar Nove srpske demokratije Tivta, tamošnji predsjednik Opštinskog odbora na privremenom radu u koalicionoj vlasti u Kotoru otvoreno i bez imalo ustezanja plasira netačne informacije saopštavajući da su zaposleni u lokalnoj direkciji postavili državnu zastavu na gradske bedeme a ne članovi Savjeta mladih DPS-a Kotor. Obavještavamo Kotorane i svu crnogorsku javnost da mi te ljude pored praznog jarbola nismo ni sreli!


SM DPS Kotor postavlja zastavu na San Đovani 07 08 2017 0610 dana od kad je sa tvrđave San Đovani skinuta zastava Crne Gore, poslije dovoljno čekanja aktuelne vlasti i nadležnih da reaguju, a bili su itekako upućeni, Opštinski odbor i Savjet mladih Demokratske partije socijalista Kotor odlučili smo da ispravimo nemar lokalne vlasti i postavimo zastavu Crne Gore nad Kotorom, đe joj je i mjesto. Iz tog razloga smo: Vidak Banićević, predsjednik Savjeta mladih i odbornik u SO Kotor, Neđeljko Moškov, član OO DPS Kotor, Zvjezdan Šantić, član OO DPS Kotor i Srđan Dragomanović član OO DPS Kotor, 7. avgusta oko 18 časova izašli na mjesto na kom se nalazi jarbol i vođeni obavezom prema državi Crnoj Gori okačili zastavu. Niko od lica zaposlenih u Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora koje pominju u saopštenju nije učestvovao u postavljanju iste, a još manje je iko od nas zaposlen u Direkciji. Na ovaj način udomljeni kadar Nove srpske demokratije Tivta u Kotoru Rato Brajković pokušava prizemno i beskrupulozno da opere svoju savjest i nečinjenje pred kotorskim forumima koji su danima brujali o nestanku zastave, a koje vlastodršci u Kotoru što javno što skriveno ažurno prate.


SM DPS Kotor postavlja zastavu na San Đovani 07 08 2017 04Ovim putem pozivamo v.d. Direktora Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora Rata Brajkovića da prestane sa manipulacijama građanima Kotora i javno prizna da je lažnom viješću pokušao da prevari i medije i javnost u Crnoj Gori. Možda mu je savjetnik Šepelj sugerisao da i ovo brani time da je u pitanju fotomontaža. Međutim, mi smo tu da im to nikako ne dozvolimo. Za sve navode šaljemo Vam foto dokumentaciju, koju smo, očekujući ustanovljenu praksu obmana aktuelne vlasti, upravo iz ovih razloga i napravili.

 

 

Vidak Banićević, predsjednik Savjeta mladih i odbornik u SO Kotor
Neđeljko Moškov, član OO DPS Kotor
Zvjezdan Šantić, član OO DPS Kotor
Srđan Dragomanović, član OO DPS Kotor