DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Reagovanje OO DPS Bar na Saopštenje Demokrata: Zaslijepljeni ste suludim tempom za osvajanje vlasti

El. pošta Štampa PDF

OO DPS barNakon što istekne ovaj mandat, moraćete se pomiriti da ćemo na novim lokalnim izborima ponovo biti vlast u Baru. Vaša promašena i pogubna najezda na sve ono što je do sada realizovano i investirano u Baru, samo je znak vaše zaslijepljenosti i umišljenosti.


Vaše trenutno figuriranje u vlasti u tri opštine, samo je pokušaj da se nametnete i u Baru. A s kim biste u Baru!? Vaše sadašnje marionete u tri opštine više neće postojati. Dijele se, gase se, nestaju... A DPS u Baru, uz političku hrabrost i odgovornost, ide naprijed. Sve sigurnije i ubjedljivije. Na vašu žalost.


Gdje vam je vaša mladalačka energija koja jedino pozitivnošću može u budućnost? Ne, vi ste se nametnuli negativnim manirima, zaslijepljeni suludim tempom za osvajanje vlasti. To kratko traje.


A Bar napreduje jer je destinacija u koju se rado dolazi. O tome svijedoče činjenice da je 6.000 kreveta popunjeno u hotelskom smještaju, 25.000 u privatnom smještaju, sa privlačnim cijenama i zavidnom ponudom.


Inače, gužve su realnost u sezoni, pa i u Sutomoru. Razvoj diktira da se u Sutomoru i u ulazu u Bar nađe pravo rješenje. Na tome se intenzivno radi i uradiće se.
Vašim početničkim, nezrelim i bahatim saopštenjima nećete daleko. Bolje bi bilo da se okrenete vašim međusobnim odnosima u opoziciji, a ne da skrećete pažnju na ,,popovanje" DPS-u.


Uostalom, izbori su pred nama, pa da sačekamo tu 2018. godinu, opet pobjedničku za DPS.

 

Opštinski odbor DPS Bar