DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Marko Božović, DPS Žabljak: Lider partije za zbrinjavanje rodbine poazginio

El. pošta Štampa PDF

Marko Bozovic webBivši SNP-ovac Aleksa Bečić, lider partije za zbrinjavanje rodbine, nastavio je svoj turistički karavan i školu u prirodi po durmitorskom kraju. Tako je danas u obilazak Žabljaka poveo turiste i kolege iz južnih opština, jednoga koji je samo par sati ranije zaustavio projekat rješavanja stambenog pitanja za 44 porodice u Herceg Novom, drugoga koji u budvanskoj lokalnoj upravi zapošljava kriminalce, ali i mnoge druge sa crvenim SNP kravatama iz drugih gradova, a od Žabljačana gotovo ni traga ni glasa.


Ovih dana Bečić po durmitorskim domaćinstvima šalje svoje maloljetne aktiviste iz ostalih opština, jer na Žabljaku nema nikoga ko bi od vrata do vrata ponavljao njegove nevaspitane prijetnje, a drugo nemaju što reći građanima, niti umiju. Mada sigurno zna da je strogo zabranjena zloupotreba maloljetnih osoba u politici, bivši SNP-ovac i politički unuk Slobodana Miloševića ne haje mnogo za zakone ni na Žabljaku, kao ni u Budvi, Kotoru, Herceg Novom... Durmitorci bi rekli da je poazginio, da se obrazu ne stara.


Kod poštenih ljudi nigdje, a posebno ne na Durmitoru, ne prolazi bečićevsko siledžijsko i primitivno ponašanje. Utoliko prije što svi znaju ko je Milo Đukanović, a da Aleksa Bečić nije niko.


Marko Božović, predsjednik Savjeta mladih Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Žabljak