DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Reagovanje OO DPS Bar na tekst o vodosnabdijevanju naselja Sveti Ivan (Kambodža)

El. pošta Štampa PDF

OO DPS barGodinama, decenijama, barski Vodovod je bio u "rukama" SDP-a. Problemi u vodosnabdijevanju naselja Sveti Ivan traju isto toliko.


Ne preduzimajući ništa, braneći se nemogućim intervencijama i usmjeravajući građane tog naselja na Opštinu, SDP-u je prolazilo vrijeme.


Usaglasićemo se: za vodu je najodgovornije vodovodno preduzeće. U Baru je to preduzeće vodila SDP.


Kampanja DPS-a za parlamentarne izbore vođena je realnim potrebama građana Bara.


"Marketinški trikovi" se prepoznaju najviše u kampanji koju je vodila SDP. Nikada ni jedno obećanje i "trik" nije realizovan ni ostvaren. Zato su danas tamo gdje su... Nije "upalilo"!


Aktuelna koaliciona vlast intenzivno radi na realizaciji svega obećanog. Među obećanjima je, naravno, i rješavanje vodosnabdijevanja naselja Sveti Ivan. Bez obzira na komplikovanu investiciju i brojne poteškoće, ova investicija je našla svoje mjesto u Akcionom programu koji smo donijeli nakon poslednjih izbora.


Lokalni izbori koji predstoje, pokazaće što smo od obećanja završili i kako smo održali riječ. Za izbore se već pripremamo, svjesni onoga što treba da odradimo i tako ponovo dobijemo povjerenje naših građana.


A vi, iz SDP-a, samo pratite dešavanja, tražite u svemu krivicu DPS- i tješite sebe da ćete, napadajući nas, nešto ćariti. Suludo, izgubljeno.


E, da. Voda će stići u naselje Sveti Ivan, iz Regionalnog vodovoda, a ne sa Ivanovih korita.


Sa Ivanovih korita crpimo onu ljudsku, identitetsku crnogorsku snagu, koju ste vi zaboravili sarađujući sa crnogorskom opozicijom.


To voda ne može da opere...

 

Opštinski oddobr DPS Bar