DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

OO DPS Žabljak Demokratama: Jeste li čuli za durmitorsku izreku: moj zaludnji odu na Savinu vodu

El. pošta Štampa PDF

OO DPS zabljakNastavlja se sprdnja od kampanje Demokrata na Durmitoru. Da malo koristimo njihove prizemne riječi koje izgleda najbolje razumiju. Sad javljaju da su otkrili ne samo da ima sela oko Žabljaka, nego i da se durmitorska jezera zovu gorske oči.


Ali, sudeći po njihovim saopštenjima i nekim novinskim izvještajima, ne bi se reklo da im to otvara vidike. Zato im poručujemo: koliko god „prstenova kampanje“ napravili, nemate što tražiti na području durmitorskog prstena. Naše ljude nećete isfolirati praznoglavim frazetinama, niti fascinirati izmišljenim procentima podrške, u koje priželjkujete da pretvorite njihove probleme. Izgleda da vam se zbog prorijeđenog planinskog vazduha pričinjava da imate opštinsko rukovodstvo i armiju mladih s kojima, navodno, vaši čelnici obilaze durmitorske domaćine. Baš sprdnja, rečeno Demokratski.


Ne isključujemo da će do kraja kampanje Demokrate otkriti da ovdje snijeg pada samo zimi. I da će zato okriviti DPS. Taman toliko razumiju i život i prave probleme Durmitoraca. Koje nije lako zavesti, a još ih je teže uplašiti velikim ciframa, i skarednim riječima. Pogotovo ako to dolazi od ljudi bez stava i nepotvrđenog integriteta, s viškom neutemeljene arogantnosti, od partije bez političke fizionomije.


Ovih dana će, nadamo se, Durmitorci odahnuti od prevelike brige Demokrata. Jer, njihovi lideri moraju žuriti kućama na jug, gdje su im se dobro zaljuljale fotelje. Samo da iz njih ne istresu sami sebe, kako imaju običaj da prijete drugima.


Na kraju će se ova sapunica od kampanje Demokrata u našem kraju završiti čuvenom durmitorskom izrekom: moj zaludnji odu na Savinu vodu.

 

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Žabljak