DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Odgovor Branka Crnogorčevića DF-u i SNP-u: DF i SNP najbolje demantuju njihovi rezultati

El. pošta Štampa PDF

Razumije javnost u Herceg Novom potrebu DF i SNP da se hrabre pred još jedan izborni poraz. Odlično znaju i prepoznaju Novljani njihove "kapacitete". Nikli su ispod istog šinjela, i u manje-više istom sastavu sistematski uništavali naš prelijep grad i njegove resurse tokom petnaestogodišnje vladavine ovim gradom.

 

Izgleda da ih je udaljenost od lokalnih funkcija i debakl za debaklom na državnoj političkoj sceni dovela do očaja, pa ne znaju u kom pravcu da usmjere kampanju. Uzalud napadaju DPS, jer ih najbolje demantuju rezultati njihove "vladavine" u Herceg Novom. Vide ih građani na svakom koraku.

 

Jadno i patetično zvuči njihova prozivka bilo koga, a posebno prozivka DPS. Lideri DF nalaze se na optužnici za pokušaj terorizma, a drugog nazivaju kriminalcima i bandom. Odavno je svima jasno da su upravo oni jedina kriminalna banda koja je uvijena u politički savez prema instrukcijama finansijera i nalogodavaca iz inostranstva. Kao što je zaustavljen njihov scenario za Crnu Goru planiran za 16. oktobar 2016., tako će i 7. maja na biralištima biti zaustavljena njihova namjera da naš prelijepi grad vrate još koju deceniju unazad.

 


Branko Crnogorčević, odbornički kandidat na listi "HERCEG NOVI SIGURNIM KORAKOM! ZA CRNU GORU DPS MILO ĐUKANOVIĆ"