DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Saopštenje DPS: Medojević da ne brine - doći će red i na njega

El. pošta Štampa PDF

Logo DPS StatutoryDemokratskom frontu, posebno Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću bi bilo najpametnije da zabrane Nebojši Medojeviću da se pojavljuje u javnosti, kao što su to učinili sa Kočom Pavlovićem. Jer, ako Medojević ovako nastavi da „brani“ njih dvojicu, pa još pride i sve Srbe u Crnoj Gori, sigurno se neće proslaviti.


Očigledno je vođa PzP-a u nestajanju procijenio da se opet čitav svijet urotio protiv srpskog naroda u Crnoj Gori, pa čak i novoizabrani predsjednik Srbije, samo Medojević ostaje postojano kano klisurine na braniku srpstva. Nakon što je poslije predsjedničkih izbora u susjednoj državi žalosno uskliknuo „Je suis Srbija“, Medojević se na društvenim mrežama pita da li je srpski premijer Aleksandar Vučić izdao lidera DF-a Andriju Mandića, ali i Srbe u Crnoj Gori. Izgleda da kod Medojevića još vlada žal što se prije više od 10-ak godina nije kandidovao za predsjednika Srbije, kako je najavljivao. Tada mu je najveći adut bio što je, po sopstvenom uvjerenju, ljepši od Velimira Ilića. Danas je već problematično „su čim“ bi Medojević pred Srbe, jer od takvih „branitelja“ bi se zastidio svaki častan čovjek. Jedini koji su izdali i Srbe i sve ostale građane Crne Gore, i državu, i pretke, i potomke su Medojević i njegova družina iz vrha DF-a.


Ništa ne može amnestirati Medojevića što je kobajagi Crnogorac, niti Mandića i Kneževića sto su kobajagi Srbi, od toga što su jedino istinski jeftini politikanti ili politikantski teroristi u pokušaju. Njihov jedini nacionalni predznak može biti tuđi novac i izdaja, i nemaju apsolutno nikakve veze ni sa jednim časnim građaninom Crne Gore, ma kako se nacionalno izjašnjavao. Svi oni časni, pošteni i lojalni ljudi koji su DF-u poklanjali svoje povjerenje na izborima, nemaju nikakve veze sa zlim naumom koji su lideri ove političke grupacije imali za Crnu Goru, pa samim tim i za sve njene građane, Crnogorce, Srbe, Albance, Bošnjake, Hrvate i sve ostale koji zajedno i skladno žive u ovoj državi.


Zato neka se Medojević više ne trudi da pokušaj terorističkog napada na državu prevede na bilo kakav nacionalni sukob. I ta laž će mu propasti, kao i sve njegove dosadašnje laži. A što se tiče Medojevićevog „vapaja“ da i on bude uvršten u optužnicu protiv Mandića, Kneževića i ostalih, neka ne brine – šverc 100.000 dolara u kešu koje je prevozio njegov šura i vozač ne spada u terorizam, ali svakako podrazumijeva neku drugu vrstu optužnice. Tu će imati što da objašnjava, a da se ne poziva na svoje „crnogorstvo“ koje je, onako „patriotski“ do sad iznevjerio na svakom koraku. Tih 100.000 dolara - to je ono sto je javnosti poznato, a Medojević i još poneko znaju što sve još ima zbog čega je interesantan pravosudnim organima. Zato, nek' ne očajava, doći će red i na njega.


Demokratska partija socijalista Crne Gore