DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Saopštenje DPS: Predstavnici SDP u biračkim odborima nijesu poslušali vrh svoje partije

El. pošta Štampa PDF

Logo DPS StatutorySve je očiglednije da u redovima Socijaldemokratske partije vlada prava konfuzija. Nakon jučerašnjeg saopštenja u kome tvrde da neće imati predstavnike u biračkim odborima za lokalne izbore u Nikšiću, do sada je od 14 biračkih odbora gdje su predsjednici iz redova SDP preuzet materijal za devet biračkih mjesta, dok je još uvijek neizvjesno da li će to učiniti i za preostalih pet.


Očigledno da veliki broj predstavnika SDP nije poslušao odluku vrha svoje partije da ne učestvuju u radu biračkih odbora. ukoliko dođe do bilo kakve opstrukcije izbrnog procesa u Nikšiću, lako se može dogoditi da umjesto predstavnika SDP-a krivično odgovaraju članovi odbora iz Demokratskog fronta, pošto su SDP-ovci za svoje zamjenike u biračkim odborima predložili njihove ljude, stavljajući se tako otvoreno na stranu DF-a. Time su sami potvrdili sve rasprostanjenije mišljenje da je Ranko Krivokapić od svoje partije napravio minijaturni satelit Demokratskog fronta.


Međutim, crnogorsku i nikšićku javnost ne treba da brinu opozicioni pokušaji manipulacija i opstrukcija, jer će svi slični problemi biti rješavani u okviru nadležnih državnih institucija.

 

Demokratska partija socijalista Crne Gore