DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

OO DPS Nikšić: Mirel Radić Ljubisavljević zlonamjernim izjavama želi da baci sjenku na našu čistu kampanju

El. pošta Štampa PDF

OO DPS niksicPriča potpredsjednice SDP-a, Mirel Radić – Ljubisavljević o slanju poruka putem Viber-a od strane Opštinskog odbora DPS-a Nikšić u potpunosti je netačna i zlonamjerna, s ciljem da se baci sjenka na tako čistu kampanju koju vodi DPS uoči lokalnih izbora. Odbacujemo tu izmišljotinu radi nikšićke i ukupne javnosti, a ne zbog satelita DF-a.

Tačno je jedino da smo obavještenje za konvenciju slali SMS porukama, u skladu sa Ugovorom koji imamo sa telekomunikacionim operaterom “M:tel”, ali ne nasumice i svim građanima Nikšića kako je to činila URA preko Viber-a, nego našim članovima i biračima koji su svoje brojeve telefona ostavili Opštinskom odboru radi brže i efikasnije komunikacije. Na ovaj način mi sa našim članovima, aktivistima i simpatizerima komuniciramo godinama. To ćemo činiti i ubuduće, i koliko je danas pozvaćemo na isti način sve naše glasače da obave svoju građansku dužnost u nedjelju, 12. marta.

 

Dezorijentisani SDP u svom tumaranju, hvatajući se za bilo šta što će im omogućiti bar i podnaslov u medijima, i ovoga puta plasira priču za jednokratnu upotrebu, koja je u potpunosti konstruisana na lažima i podmetanjima. Ali, na sreću svih, ni u Nikšiću ni u Crnoj Gori u priču partijice, koju je njen umišljeni lider pretvorio u prirepak DF-a, već odavno niko ne vjeruje. Samo čudi da je Mirel Radić – Ljubisavljević pristala da igra tu nečasnu ulogu koju joj je Krivokapić nametnuo.


Opštinski odbor DPS Nikšić