DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Reagovanje Službe za informisanje Koalicije „Za evropska Pljevlja-Milo Đukanović“ povodom saopštenja „Pokreta za Pljevlja“: Evo ih opet

El. pošta Štampa PDF

Ovoga puta na meti predizbornih špekulacija je pokušaj klevete Rudnika uglja zbog jednokratnih političkih poena. Međutim, opet su promašili cilj. Potcijenili su mudrost rudara i svih Pljevljaka.

 

Vide i rudari i Pljevljaci da sve ovo rade svađalice. Svađali su se sa onima sa kojima su sada u koaliciji, svađali su se zajedno sa onima sa kojima su sada međusobno posvađani. Drugim riječima, svađao se i svađa se svak sa svakim. Sada su postali svjesni da su najviše posvađani sa povjerenjem Pljevljaka.

 

I sada, u panici, žele da se svađaju sa nama kroz tobožnju brigu za Rudnik uglja, brigu za akcionarsko društvo.

 

Vesela družina i šaljivi političari sada sebe mogu preimenovati iz „Pokreta za Pljevlja“ u „Pokret za SVAĐU“.

 

Sve ovo proizvod je ne samo navike za svađom, već i paničnog straha zbog njihovog skorog poraza u korist napretka Pljevalja i dobra svih Pljevljaka.

 

Mi ne branimo Rudnik uglja. O Rudniku najbolje govore ostvareni rezultati poslovanja koji su proizvod napornog i posvećenog rada svih zaposlenih i svih akcionara, proizvod rudara i ove, i svih prethodnih generacija koje su svoje živote nesebično ugradile u ovaj kolektiv, na svoj ponos, ponos Pljevalja i cijele Crne Gore.

 

Naša poruka je NAPREDAK: Već izvjesna realizacija investicija u termo-energetskom sektoru najbolja je garancija pokretanja ekonomskog rasta koji donosi otvaranje novih radnih mjesta, značajno doprinosi ukupnom razvoju našeg grada, kao i unapređenju zaštite životne sredine.

 

I na kraju, ovakvim saopštenjem „Pokret za Svađu“ želi da građanima Pljevalja zamagli jednu važnu činjenicu. Neophodna garancija podrške tim projektima, koja treba da dođe sa lokalnog nivoa, upravo je pobjeda Koalicije za evropska Pljevlja na čijem čelu se nalazi Mirko Lola Đačić, čovjek pozitivne energije koju neće trošiti na svađu, nego na ekonomski prosperitet Pljevalja.

 

Služba za informisanje Koalicije „Za evropska Pljevlja-Milo Đukanović“